BoSmart: Kompakt og praktisk

“INNGANGSPORTALEN til egen bolig" Med BoSmart gjør vi det mulig for unge førstegangsetablerere å bygge egen bolig til en overkommelig pris. Du får rett og slett mye hus for pengene

Blink Hus opplever stadig økende etterspørsel etter BoSmarthusene sine. Dette er et eget konsept med praktiske og kompakte hus som er forholdsvis rimelige å bygge.

– Vi ønsker at unge førstegangsetablerere og enslige skal ha mulighet til å realisere boligdrømmen sin. Dagens bygge- kostnader er høye, og mange har problemer med å etablere seg med eget hus & hage. Med et BoSmarthus er kravet til egenkapital mindre, og du får et hus som er veldig godt gjennomtenkt av arkitekten et hus du kan bo i hele livet.

Tre-hus.bosmart
SYV ULIKE HUS
Du kan velge mellom syv ulike BoSmarthus. Alle er moderne og kompakte, med ulik arkitektur og utforming. Noen passer på skrå tomt, andre krever flat tomt. De er arealeffektive og har smarte innredningsløsninger.
Noen av husene er planlagt slik at du kan bo fint på ett plan og innrede andre etasje senere. Byggekostnadene er holdt
nede ved at arkitekten har tenkt veldig funksjonelt.

BoSmart.tre.stk.bilder
– her er det ingen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. Husene er relativt små, men de har alt som trengs i en livstidsbolig. Alle BoSmart-husene har universell utforming.

KAN IKKE GJØRE ENDRINGER – Forskjellen på BoSmart-husene og de øvrige kataloghusene våre er at du ikke kan gjøre forandringer på den opprinnelige tegningen
– utover å speilvende det. Siden disse husene er såpass kompakte, trenger de heller ikke så stor tomt. De passer supert for barnefamilier, og for seniorer.

Vi i Blink Hus ønsker at alle skal ha muligheten til å komme inn
på boligmarkedet
Bla.i.BoSmart.katalogen