STRYNTRAPPA – PLASS TIL MER

Stryntrappa – Plass til mer. I den nye kolleksjonen finner vi tre unike konsept som utnytter arealet under trappen på en effektiv måte – Garderobe, Bod og Kontor.

Stryntrappa Garderobe, Bod og Kontor er utviklet av Hagen i samarbeid med Hareide Design.
.

Stryntrappa Garderobe: NYHET. Stryntrappa Garderobe skaper en stilfull helhet og lar deg utnytte de mange kvadratmeterne under trappen. Praktiske hyller i ulike høyder gjør det enkelt også for de minste å holde orden på sine klær og sko. Med garderobe under trappen vil gangen alltid fremstå som pen og ryddig både for deg, familien og gjester. I tillegg til garderoben får du normalt en smal bod på baksiden av skapene.

Bod kontor

Stryntrappa Kontor: NYHET
. Både store og små har behov for en kontorplass i hjemmet, et sted å finne ro til lekser, fluebinding, tegning eller tid foran dataskjermen. Stryntrappa Kontor har normalt en bordplate med lengde 2-2,5 meter og dybde på rundt 1 meter. Kontorløsningen består også av to vegghyller og oppbevaringsskap for eksempelvis papir og en liten printer. Det er tilrettelagt med innfelt stikkontakt i bordplaten.


Stryntrappa Bod: NYHET. De fleste nye boliger har bare én innvendig bod. Dette kan fort by på utfordringer for lagringsplass til tingene du ikke bruker så ofte. Stryntrappa Bod er fleksibel i bruk. Den leveres med LED-belysning og én hyllleseksjon innvendig. Hyllen er 30 cm dyp og gjør det enkelt for deg å systematisere mindre ting som ellers kan ha lett for å forsvinne i en stor bod