SANS
 

HER KOSÆR VI VÅRS!

– Vi tror det er sunt å gå i trapper når man blir litt eldre, smiler Bjørg og Inge Martin Bakkebø. De har gjort motsatt av mange pensjonister – de flyttet fra leilighet til hus!

Bjørg og Inge Martin er fornøyde med å ha flyttet fra leilighet til hus.

Velkommen til oss! To blide pensjonister tar i mot oss i sin nye bolig helt på toppen av åsen i Skien. I fjor flyttet de inn i huset, som er halvparten av en vertikaldelt tomannsbolig. Her har de en liten hage, og terrasse med panoramautsikt.

ØNSKET MER PLASS
– Huset vårt er på to plan, men det gjør ingenting. Vi trenger jo litt trim i trappen, man holder seg yngre da! Da vi kom over dette prosjektet, var vi ikke sene om å bestemme oss. Vi ønsket litt mer plass nå som vi ble delvis pensjonister og jeg gikk over til hjemmekontor, forteller Inge Martin. Den nye boligen har en grunnflate på 71 kvadratmeter, men store vindusflater og det høye skråtaket i stuen gjør at den virker større. Her er det lys og luft, og en fantastisk utsikt.
– Størrelsen er perfekt for oss, her har vi alt vi trenger. TV-stue i første etasje, åpen løsning med stue og kjøkken i andre etasje. Dessuten elsker vi den store terrassen med overbygd sofakrok – der satt vi til og med på nyttårsaften! Her kosær vi vårs, smiler Bjørg.

Eierne storkoser seg i det flotte allrommet med høye skråtak og store vinduer

PRAKTISK
Ekteparet bodde i leilighet i 5-6 år før de flyttet hit. De ønsket å ha det like praktisk i det nye huset, med minst mulig vedlikehold og hagearbeid.
– Huset er lett å holde orden i og lett å holde rent. Og det krever minimalt med vedlikehold. Vi har jo bare en liten plenflekk på forsiden. Dessuten ligger det veldig sentralt, det er bare 20 meter til butikken! Det er fint å ha litt mer plass, slik at vi ikke trenger å gå oppi hverandre nå som vi er hjemme begge to.

Kjøkkenet sett fra stuen. Moderne, praktisk og lekkert

ÅPENT OG LUFTIG
Ekteparet er veldig fornøyde med planløsningen:
– Vi liker godt den store åpne løsningen med stue og kjøkken. Her har vi god plass til å ha famileselskaper, vi har jo både barn og barnebarn som kommer på besøk. Dessuten er det lett adkomst fra kjøkken og stue og ut på verandaen. Og vi er veldig fornøyde med de store vindusflatene, vi får naturen og utsikten inn hele året.
– De som bygde huset har gjort en kjempejobb, alter gjort veldig nøye. Her skal vi nyte livet og bli gamle sammen!

I første etasje er det en hyggelig TV-stue

Det arkitekttegnede Blink-huset sett fra begge sider

Et hjem med personlighet.

– Jeg har ikke vært så opptatt av hva som er «riktig». Jeg har innredet med magefølelsen, sier ...

Les mer
Et helt personlig hjem

– Nye hus kan ofte bli litt like og upersonlige. Jeg ville skape et hjem som var fullt av sjel og ...

Les mer
Drømmehuset på toppen av fjellet

De har bygget drømmehuset sitt på en av Holmestrands flotteste utsiktstomter. – Vi så en ...

Les mer

Arkiv

ANSVARLIG UTGIVER

Nordek AS Divisjon Blink Hus
Fayesgt. 7, 3100 Tønsberg
Telefon: 33 30 08 00
www.blink-hus.no