Jarlsberg fra Blink Hus

Ferdighus – en smart løsning for ditt nye hjem

Blink Hus tilbyr et bredt utvalg av ferdighus i ulike stiler og størrelser, som enkelt kan tilpasses dine ønsker og behov. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på fordelene med å velge et ferdighus, og hvorfor det kan være det beste alternativet for deg som ønsker å bygge nytt hus i dagens marked.

Hva er ferdighus?

Vi bruker ofte begrepet «ferdighus» om husene som tilbys i huskatalogen vår. Et ferdighus er et ferdig utarbeidet forslag for deg som ønsker å bygge hus på en forutsigbar måte med gjennomtenkte løsninger.

Ferdighusene er designet av våre dyktige arkitekter og boligutviklere, og er basert på kundenes behov og ønsker i dagens marked. Vi har gjort arbeidet med tenking og planlegging for deg, slik at du kan nyte en rask og enkel byggeprosess, samtidig som du får en bolig som er tilpasset dine ønsker og behov.

Finn din stil: moderne, funkis, herskapelige, og tradisjonelle ferdighus

Våre ferdighus kommer i en rekke forskjellige stilarter, slik at du kan finne et hus som passer perfekt for deg. Vi tilbyr alt fra herskapelige og tradisjonelle ferdighus til moderne og minimalistiske design, inkludert funkishus. Ønsker du alt lett tilgjengelig, er våre ferdighus på ett plan et godt utgangspunkt!

Bestill huskatalog

Med hele fire soverom og to bad er ferdighuset Aurdal perfekt for en familie som ønsker en tradisjonell bolig med romslige og fleksible boarealer.

Bryne er et moderne ferdighus med en helt egenartet karakter, takket være takvinduene som gir naturlig lys i både andre etasje og ned til den åpne stue/kjøkkenløsningen i første etasje.

Minde er et av våre storslagne og herskapelige ferdighus.

Ferdighuset Kongsberg imponerer ikke bare med sin spennende fasade, men tilbyr også en romslig balkong på rundt 50 m2 som er plassert over den integrerte dobbelgarasjen.

Les også: Fordeler ved å velge hus med utleiedel

Ferdighus til alle typer tomter

Selv om du har funnet et hus som er beregnet for en flat tomt, kan dette enkelt tilpasses til en skrå tomt, slik at du kan få drømmehuset ditt uansett hvor tomta di befinner seg. Våre erfarne arkitekter og boligutviklere tilpasser huset til tomten, slik at du får en optimal og funksjonell løsning.

Ofte stilte spørsmål og svar om ferdighus

1. Er ferdighus billigere?

Ja, ferdighus er oftest rimeligere enn andre alternativer som arkitekttegnede hus.

Dersom du ønsker en prisoversikt over våre ferdighus, kan du ta kontakt med din nærmeste forhandler. Våre erfarne forhandlere vil ikke bare gi deg en detaljert oversikt over priser, men også veilede deg gjennom hvilke kostnader som eventuelle endringer og tilvalg vil medføre.

Små ferdighus er billigst

Å velge et ferdighus uten tilpasninger er som regel den billigste måten å bygge en ny enebolig på. Dette gjelder spesielt hvis du velger et av våre mindre ferdighus, som for eksempel ferdighuset Lunner i moderne stil. Jo mindre størrelse og mindre grad av skreddersøm, jo lavere blir prisen på ferdighuset.

Se mer av det populære ferdighuset Lunner.

2. Hvor lang tid tar det å bygge et ferdighus?

Gjennomsnittlig byggetid på et ferdighus er 8 måneder.

Med et ferdighus trenger du kun å velge ønsket modell, så bygger vi det for deg. Velger du en modell uten tilpasninger, vil byggesøknadsprosessen være kortere, og du slipper å bruke tid på valg. Dette gjør også at du sparer tid og kostnader på å tegne huset på nytt.

Lurer du på hvordan vi bygger våre ferdighus? Les mer om prosessen her.

3. Kan ferdighus tilpasses?

Ja, alle våre ferdighus kan tilpasses. En av de største fordelene med ferdighus er at du kan bruke de som inspirasjon når du ønsker å skreddersy ditt eget hjem.

Du kan tilpasse huset etter dine ønsker og behov når det gjelder størrelse, planløsning, innredning, eksteriør og mye annet. Trenger du et ekstra barnerom eller et større kjøkken? Ikke noe problem! Selv om du velger å ikke gjøre noen endringer på selve huset, vil du likevel få en rekke valgmuligheter når det gjelder kjøkkeninnredning, gulv og fliser.

Se alle våre ferdighus

Velger du ferdighuset Smestad får du en livsløpsbolig med store flater og mange spennende muligheter for alle livets faser.

Ferdighuset Smestad er utformet med alle rom på samme nivå. Fra stuen har du også direkte tilgang til terrassen og hagen.

Har du flere spørsmål om våre ferdighus? Ta kontakt

Har du flere spørsmål eller ønsker mer informasjon om våre ferdighus? Ikke nøl med å ta kontakt med din lokale forhandler. De vil kunne gi deg en grundig gjennomgang av våre ferdighus-modeller, samt gi deg en prisoversikt og hjelpe deg med å finne den mest økonomiske løsningen for ditt nye hjem. Vi ser frem til å høre fra deg!

Relaterte artikler

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.

Bygge hus? Dette kan du velge å gjøre selv!

Å bygge et nytt hus eller en ny hytte er et stort og kostbart prosjekt. Mange ønsker derfor å spare inn noen kroner her og der ved å gjøre deler av jobben selv.
Bygge nytt hus med utleiedel? Sjekk ut fordelene

Bygge nytt hus med utleiedel? Sjekk ut fordelene

Å bygge et nytt hus gir deg en unik mulighet til å skape det perfekte hjemmet som passer deg, ditt budsjett og din livssituasjon. Hos oss ser vi stadig flere kunder som velger å inkludere utleiedel i sitt nye hus. Dette valget gir ikke bare økonomisk gevinst på kort og lang sikt, men det gir også små og store familier økt fleksibilitet. Som en ekstra bonus får du selvfølgelig en splitter ny bolig!