To ansatte fra Blink Hus Valvatne

Bygge hus – våre priser

Å ta de første skrittene mot ditt nye hjem vekker både forventning og nervøsitet. Denne artikkelen dekker spørsmålet kunder ofte har: hva koster det å bygge et nytt hus og hvordan kan jeg få en nøyaktig pris på byggeprosjektet?

Prisfaktorer for bygging av ferdighus

Å estimere kostnadene for å bygge et ferdighus er en viktig del av planleggingen. Prisen på å bygge et hus kan variere betydelig avhengig av flere faktorer:

  • Husmodell og hustype: Valget av husmodell og hustype vil direkte påvirke prisen på byggeprosjektet ditt. Forskjellige design og størrelser kan variere betydelig i kostnad.
  • Størrelse på huset: Størrelsen på huset vil ha en betydelig innvirkning på prisen. Større hus vil typisk kreve mer materiale og arbeidskraft.
  • Tomt: Tomtens beliggenhet og størrelse vil påvirke totalkostnaden. Tomtekostnader kan variere avhengig av området og terrenget.
  • Tilvalg og tilpasninger: Hvis du ønsker spesifikke tilvalg eller tilpasninger til huset ditt, vil dette også påvirke prisen. Tilpasninger kan inkludere alt fra materialvalg til indre planløsninger.
  • Geografisk beliggenhet: Prisene på husbygging kan variere avhengig av hvor du befinner deg geografisk.

Sjarmerende Norddal.

Få pris på husbygging i ditt nærområde

Registrer deg på vår nettside for å få tilgang til priser for Blink Hus-modeller i ditt nærområde. Dette vil gi deg en forståelse av kostnadene knyttet til å realisere ditt drømmehjem.

Våre forhandlere veileder deg gjennom hele prosessen!

Slik skaffer du deg priser på hus på nett

Her er steg for steg hvordan du oppretter profil på vår nettside:

  1. Opprett en profil: Klikk på personikonet øverst til høyre på Blink-Hus.no og opprett en profil.
  2. Min profil: Velg din husforhandler ved å oppgi postnummeret til din byggekommune.
  3. Automatiske priser: Etter at du har registrert deg og logget inn, vil prisene vises automatisk i oversikten over husmodellene dersom den lokale forhandleren din har gjort prisene tilgjengelige online.

Finner du ikke pris på ferdighusene? Da kan du enkelt sende en prisforespørsel for den spesifikke boligen via nettsiden. Forhandleren vil motta en e-post og besvare den så snart som mulig.

Få priser på Blink Hus-modeller

Prisen inkluderer en nøkkelferdig bolig, uten tomt- og grunnarbeid.

Økonomisk forutsigbarhet med Blink Hus

I byggeprosessen er god kommunikasjon mellom deg og din forhandler avgjørende. Fra ditt første møte med ulike husmodeller til det spennende øyeblikket du låser opp døren til ditt nye hjem - og til og med ved ettårsbefaringen - er samarbeidet essensielt.

En kunde som har valgt Blink Hus er Mathis, som satte økonomisk trygghet høyt på prioriteringslisten.

Mathis trives i sitt nye hjem i Haugsbygd!

– Valget av et nøkkelferdig hus gir deg en fordelaktig økonomisk forutsigbarhet samt friheten til å tilpasse etter behov. Du har muligheten til å trekke ut eller tilføye detaljer underveis, slik at du alltid har full kontroll over økonomien. Dette gir kundene en trygghet i prosessen, uten ubehagelige overraskelser, forteller han.

Mathis og familien bygde en tilpasset variant av husmodellen Jarlsberg.

Bli med hjem til Mathis og familien i husmodellen Jarlsberg.

Uansett om du velger ferdighus eller arkitekttegnet hus, vil våre forhandlere være tydelig på hvordan valgene dine påvirker prisen.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på hele prosjektet ditt? Ta kontakt med din forhandler her!

Utforsk mulighetene i huskatalogen

Mens du venter på tilbud på jobben fra din lokale forhandler, kan du la deg inspirere av vår huskatalog. Her får du tilgang til filmer fra hus vi har bygget, kunnskap om byggeprosessen og andre tips og triks!

Interiørbilde fra den tradisjonelle husmodellen Norddal.

Spar penger ved husbygging

Ønsker du å bygge huset rimeligere? Les vår inspirerende artikkel som gir deg tips og råd for å spare penger under byggeprosessen.

Få nøyaktige priser og kom i gang med byggingen!

Ønsker du et pristilbud på å bygge nytt hus? Ta kontakt for å avtale et møte for nøyaktige priser og mer informasjon. Vi gleder oss til å samarbeide om ditt byggeprosjekt!

Du er hjertelig velkommen innom for et uforpliktende møte hos din nærmeste forhandler.

Ønsker du et arkitekttegnet hus? Les mer om det her!

Relaterte artikler

Ekeberg på ett plan

Bygge hus

Å bygge hus er et av de største og mest givende prosjektene du noen gang vil gjennomføre. Når du bygger hus, bygger du ikke bare ditt nye hjem. Du bygger din nye hverdag. Vi hjelper deg å velge de løsningene som vil gjøre at du trives i huset år etter år.

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.

Bygge hus? Dette kan du velge å gjøre selv!

Å bygge et nytt hus eller en ny hytte er et stort og kostbart prosjekt. Mange ønsker derfor å spare inn noen kroner her og der ved å gjøre deler av jobben selv.