Enklere å bygge

Fasene som gjør byggingen enklere

Å bygge med Blink Hus Bjune skal være en god opplevelse, derfor har vi satt opp noen tydelige faser for din byggeprosess fra start til mål. Vår jobb er å gjøre det enklest mulig for deg

1. FINN DRØMMEHUSET
Den første fasen krever mest av deg som skal bygge. Det er nemlig nå alle de viktigste valgene skal tas. Hva slags hus skal du bygge? Hvordan skape et hjem som passer perfekt for deg og din økonomi? Hos oss får du råd og hjelp til    absolutt alt, du trenger ikke ta noen valg alene.

2. PRIS OG AVTALE
Når vi har gått gjennom alle ønsker og muligheter, kan arkitektene begynne å tegne drømmehuset ditt! Vi setter opp en kontrakt som inneholder alle kostnadene i byggeprosessen. Du skal være trygg på at huset koster akkurat det
avtalen sier.

3. PLAN OG PROSJEKT
Nå skal alle arbeidstegninger spesifiseres og byggesøknad sendes. Blink Hus Bjune kan ta seg av alle de formelle detaljene rundt husbyggingen, dette har vi full innsikt i. Dermed kan dere trygt overlate papirarbeidet til oss.

4. OPPSTARTSMØTE
Når alt av søknader er godkjent, kan vi begynne å bygge. Men for å være helt sikre på at forventningene dine innfris, inviterer vi til trekantmøte. Her går selger, byggeleder og boligkjøper gjennom hele byggeprosessen og leger fremdriftsplan. Alle viktige valg bør være tatt før dette møte.

5. OPPFØLGING
Under bygging av huset styrer byggeleder prosessen med å få inn leverandører og håndverkere til riktig tid. Byggeleder er også ansvarlig for at tidsfristene holdes, og at kvaliteten er som avtalt. I løpet av byggetiden holder vi alltid et par møter, slik at dere får snakke med byggeleder og vet hvordan det går med huset.

6. HUSET ER DITT
Nå er drømmehuset ferdig! For å være sikre på at alt er som avtalt, går du gjennom huset sammen med byggeleder og sjekker at alt er i tråd med kontrakten. Når huset er ferdig, søker Blink Hus Bjune om brukstillatelse, og deretter kan du flytte inn!