BoSmart hus

Hurdal

Enebolig på ett plan med spennende planløsning.

Bilde av knapp

Hurdal er et moderne og populært hus som har en stilfull trekledning. Det passer bra for nyetablerte familier. Eneboligen har et bruksareal på 110,2 kvm på ett plan med god takhøyde.

Fra inngangen i huset har du adgang til husets største bad og et av soverommene. I tillegg kan du gå rett inn i husets samlepunkt - en åpen stue/kjøkkenløsning med plass til både sofakrok og spisesalong. Her kan både barn og voksne hygge seg i hverandres selskap på hele 46,8 kvm.

Ved det luftige og åpne kjøkkenhjørnet har du tilgang til en bod/ spiskammer, som gir rom for ekstra lagringsplass. Fra stue/ kjøkken kan du gå rett ut på en stor terrasse, der familie og venner kan spise middag sammen eller nyte late dager ute i finværet.

I tillegg til det store fellesarealet har Hurdal to soverom til, hvorav det ene har egen walk-in garderobe og adgang til husets andre bad.

Hurdal har store vindu er som gir masse lys og godt utsyn, perfekt for små familier som vil at ungene kan leke fritt. Her får du et stilfullt og romslig hus som er perfekt for flat tomt.

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart. Serien består av ni husmodeller - deriblant Hurdal - som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig.

Husene har ikke har noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsninger har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Våre BoSmart hus kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet fram en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Da kan du selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.

Vil du vite mer om Hurdal eller et av våre andre BoSmart hus? Ta kontakt med oss i dag!

Spesifikasjoner

  • BYA 140,1 m²
  • BRA 110,2 m²
  • Overbygd uteareal 14,3 m²
  • P-rom 106,9 m²
  • Største lengde 13,2 m
  • Største bredde 11,5 m
  • Antall soverom 3
  • Type tomt Flat