Evje

Evje - et moderne og funksjonelt hus for skrå tomt.

Evje er et moderne hus med store vinduspartier som slipper inn masse lys. Huset har et bruksareal på 150,2 m2 fordelt på to etasjer, så her får du mye hus for pengene!

Evje har inngangsparti i underetasjen. Her er det også en carport med stor sportsbod som ligger inntil husveggen.

Underetasjen består av en praktisk entré med innebygd garderobeskap, en romslig hall med tilgang til underetasjens stue, et stort bad, bod samt to soverom hvorav det ene har walk-in garderobe.

Fra hallen er det trapp til 1. etasje som består av et stort, åpent område der du finner stue og kjøkken. I tillegg er det et stort bad med adgang til enda en walk-in garderobe. Det er også et stort soverom samt enda en praktisk bod.

Fra kjøkkenet er det utgang til en stor balkong hvor det er rikelig med plass til å grille og spise middag på lune kvelder.

Evje er tegnet for skrå tomt. Liker du designet men har flat tomt? Da er Brekke muligens den rette boligen for deg.

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart.

Serien består av ni husmodeller - deriblant Evje - som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig.

Husene har ikke har noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsningene har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Våre BoSmart hus kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet fram en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Da kan du selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.

Vil du vite mer om Evje eller et av våre andre BoSmart hus? Ta kontakt i dag!

FAKTA:
BYA: 113,8 m2
BRA: 150,2 m2
Sportsbod: 6,5 m2
Overbygget uteareal: 29,3 m2
P-rom: 136,0 m2
Største lengde: 13,8 m
Største bredde: 9,0 m
Type tomt: Skrå
Antall soverom: 3
Tegningsnummer: H420
last ned vår Nye BoSmart-katalog
Bla.i.BoSmart.katalogen