Lunner

Lunner - en lys og luftig enebolig på et plan

Lunner er en åpen og lys enebolig med store vinduer og høy takhøyde. Husets bruksareal er på 89,8 m2, og er på ett plan.

Inngangspartiet har en egen entrè med god plass til sko og jakker. Videre fra entreen kommer du til gangen, der du har adgang til husets tre soverom, der hovedsoverommet har egen walk-in garderobe. I tillegg har du adgang til en bod, samt husets bad på over 7 m2.

I enden av gangen kommer du til kjernen av huset, en stor og lys stue med åpen kjøkkenløsning. Her har du plass til både spisebord og en sofagruppe. De store vinduene som strekker seg fra gulv til taket gir rommet en helt spesiell følelse. Start dagen med naturlig lys og natur rett inn i stua!

Fra kjøkkenet er det også utgang til terrassen. Her kan du enkelt dekke opp til og servere en utendørs middag, enten det er grill eller rekeaften som er favoritten.

Sist, men ikke minst har eneboligen en sportsbod på 5,3 m2 - perfekt for oppbevaring av utstyr, hageredskaper og verktøy.

Lunner er det perfekte huset for par eller nybakte foreldre som ønsker et sted de kan tilbringe tid sammen. Huset er tegnet for flat tomt, og passer deg som liker et moderne og stilig ytre.

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det oppnåelig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart.

Serien består av ni husmodeller - deriblant Lunner - som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig.

Husene har ikke har noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsninger har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Våre BoSmart hus kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet fram en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Da kan du selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.

Vil du vite mer om Lunner eller et av våre andre BoSmart hus? Ta kontakt i dag!

FAKTA:
BYA: 125,4 m2
BRA: 89,8 m2
Sportsbod: 5,3 m2
Overbygget uteareal: 13,4 m2
P-rom: 86,0 m2
Største lengde: 15,6 m
Største bredde: 7,8 m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 3
Tegningsnummer: H120
last ned vår Nye BoSmart-katalog
Bla.i.BoSmart.katalogen