Lunner

Lys og luftig enebolig på et plan

Lunner er en åpen og lys enebolig med store vinduer og høy takhøyde. Husets bruksareal er på 89,8 m2, og er på ett plan.

Inngangspartiet har en egen entrè med god plass til sko og jakker. Videre fra entreen kommer du til gangen, der du har adgang til husets tre soverom, der hovedsoverommet har egen walk-in garderobe. I tillegg har du adgang til en bod, samt husets bad på hele 7,0 m2.

I enden av gangen kommer du til kjernen av huset, en stor og lys stue med åpen kjøkkenløsning. Her har du plass til både spisebord og en sofagruppe. De store vinduene som strekker seg fra gulv til taket gir rommet en helt spesiell følelse. Start dagen med naturlig lys og natur rett inn i stua! Fra kjøkkenet er det også utgang til terrassen.

Sist, men ikke minst har eneboligen en sportsbod på 5,3 m2 - perfekt for oppbevaring av utstyr, hageredskaper og verktøy.

Lunner er det perfekte huset for par eller nybakte foreldre som ønsker et sted de kan tilbringe tid sammen. Huset er tegnet for flat tomt, og passer deg som liker et moderne og stilig ytre.

FAKTA:
BYA: 125,4 m2
BRA: 89,8 m2
Sportsbod: 5,3 m2
Overbygget uteareal: 13,4 m2
P-rom: 86,0 m2
Største lengde: 15,6 m
Største bredde: 7,8 m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 3
Tegningsnummer: H120
last ned vår Nye BoSmart-katalog
Bla.i.BoSmart.katalogen