Fredrikstad

Fredrikstad - moderne funkishus med stor balkong og carport

Stramme linjer, og murfasade med detaljer i brunt treverk. Åpne løsninger og praktisk utforming. Fredrikstad er et stilsikkert ferdighus i funkisstil som passer perfekt for en moderne familie.

Praktiske løsninger med luftig og moderne atmosfære

Fra inngangsdøren kommer du inn i en romslig entré med god plass til garderobe, og med direkte tilgang til bad og vaskerom.

Derfra entrer du en åpen og praktisk stue- og kjøkkenløsning, som inviterer til hyggelige kvelder med middag og sofakos. Store vinduer og dør til plattingen utenfor slipper inn mengder av lys, og skaper en luftig atmosfære.

Fra kjøkkenet er det adkomst til en praktisk bod. I samme etasje finner du også et rom, perfekt egnet til kontor eller et ekstra soverom.

Stor stue og balkong for hyggelige kvelder

Ta trappen opp til andre etasje, og stig inn i en romslig loftstue perfekt egnet til film- og spillkvelder med venner eller familie. Store vinduer og en dobbel balkongdør strekker seg helt ned til gulvet, og tilfører mengder av lys og luft til rommet.

Balkongen fungerer som en forlengelse av stuen, og passer ypperlig til sene middager og hygge i kveldssolen.

I samme etasje finner du et svært romslig og behagelig bad med badekar, og tre store soverom. Her er også en ekstra bod på nesten 4m2, som gir mengder av ekstra lagringsplass.

Romslig, overbygget platting og praktisk carport

Utenfor inngangsdøren finner du en overbygd carport, med direkte tilgang til en romslig sportsbod med plass til ski, sykler og annet utstyr.

Uteplassen består også av en romslig platting med pergola, hvor du kan nyte sommersolen mens maten hviler på grillen.

Fredrikstad funkishus er rett og slett boligen for familien som ønsker den perfekte kombinasjonen av stilsikkert design og luftige, praktiske løsninger.

Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å lære mer om Fredrikstad ferdighus.

BYA: 138,4 m2
BRA: bolig 160,5 m2
Overbygd uteareal: 31,5 m2
P-rom: 155,8 m2
Største lengde: 15,6 m
Største bredde: 8,7 m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 4