Haugesund

Haugesund – Svært og moderne funkishus med stor balkong og vinterhage

Med sin 238 m2 er Haugesund funkishus en av våre største hustyper. Det er et moderne hus med spennende og spreke løsninger.

Romslig og funksjonell planløsning for den store familien

I tillegg til selve huset får du en romslig garasje med sportsbod, hvor det er inngang til huset fra overbygget inngangsparti. Fra denne gangen er det dessuten adgang til vaskerom og boder.

Husets første etasje har flere praktiske innredningsmuligheter. Her er det mulighet til å skille av en egen avdeling, enten som gjesterom/kontor med stue eller som to små barnerom med lekerom/TV stue.

Husets hovedetasje har en åpen planløsning med store vinduspartier som fyller rommet med naturlig lys. I tillegg til stue og kjøkken har denne etasjen har en egen masterenhet med soverom, garderoberom og bad.  Annen etasje er dessuten utstyrt med en bod, som enkelt kan gjøres om til ekstra gjestetoalett.

Stor balkong og deilig vinterhage

Fra husets stue og kjøkken er det utgang til den vakre vinterhagen. Her kan du være tett på naturen og nyte utsikten hele året gjennom.  I forlengelse av vinterhagen er det dessuten en stor balkong. Her kan du sole deg på sommerens varme dager eller invitere venner og familie på grillmiddag.

Kontakt oss i dag for å høre mer om Haugesund.

BYA: 209,0m2
BRA bolig: 238,3m2
Overbygget uteareal: 43,9m2
Garasje 44,1m2
P-rom: 228,0m2
Største lengde: 16,8m
Største bredde: 14,4m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 4
Tegningsnr.: P733
Passer for flate tomter