Karmøy

Stilrent funkishus med plass til hele familien.

Karmøy er det perfekte huset for den moderne familien. Boligen forener praktiske løsninger med stilrent design.


Funkisbolig med balkonger, terrasse og garasje
Fasaden til Karmøy er en kombinasjon av Møre Royal-kledning og murverk, som gir boligen et rent og moderne uttrykk. Her er det mulighet for å sette sitt eget preg på huset med hageanlegging og planter. I tillegg kommer 32,6 m2 overbygd uteareal, garasje i bygningskroppen, samt to store balkonger i andre etasje. Karmøy har med andre ord alle de nødvendige fasilitetene – og litt til.

Romslig og praktisk planløsning
Karmøy har et samlet boligareal på 176,9 m2 fordelt på to etasjer. Husets første etasje består av to soverom, bad, bod og fellesareal med utgang til et uteområde. I tillegg har denne etasjen en stor og lys gang med innebygd garderobe, hvor man kan oppbevare familiens sko og uteklær.

I husets andre etasje finner du en stor familiestue som ligger i åpen forbindelse til kjøkkenet. Her er det lagt opp til mange trivelige stunder med hele familien samlet på ett sted. Fra stuen er det utgang til hele to balkonger – én på hver side av huset. I andre etasje ligger også husets foreldreavdeling: et romslig soverom på 15 m2 med eget bad og walk-in garderobe.


Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Karmøy.

Har du behov for mer plass? Ta et titt på Haugesund, et 238 m2 stort hus i samme design som Karmøy.


BYA: 147,4m2
BRA: bolig 177,1m2
Overbygd uteareal: 32,0m2
P-rom: 172,6m2
Største lengde: 14,1m
Største bredde: 14,1m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 3
Passer for flate tomter