Sveio - moderne og praktisk

Sveio – et funkishus for skrå tomt og med separat leilighet i første etasje

Sveio er et moderne hus som har flere interessante elementer.

Husets kjerne ligger i andre etasje som er hele 150 m2. Denne etasjen har en utrolig praktisk planløsning som inkluderer tre soverom, to stuer, bibliotek, kjøkken, bad og bod.

Det er en sonedelt - men åpen - planløsning i stue og kjøkken med utgang til en 31, m2 stor balkong. Her kan du invitere til store middagsselskaper og få plass til hele familien.

I gangen finner du en romslig innebygd garderobe med plass til alt av yttertøy og sko. Alle soverommene i andre etasje har adkomst fra denne gangen.

Separat leilighet i første etasje

I husets første etasje er det en separat leilighet med et boligareal på 53 m2. Leiligheten er ideell for utleie og gir huseier en unik finansieringsmulighet.

Leiligheten har kombinert stue og kjøkken, separat soverom, bad og bod. I tillegg til dette kommer en egen overbygd terrasse på 23,5 m2 samt egen garasje i bygningskropp.

Funkisbolig designet for skrå tomt

Sveio er designet slik at det kan bygges på en skrå tomt. Dette betyr også at både leilighet og familiebolig har eget inngangsparti, parkering samt hageareal.

Husets fasade er en kombinasjon av Møre Royal kledning og murverk, som gir boligen et rent og moderne uttrykk. Her har du mulighet for å sette ditt personlige preg på huset med hageanlegging og planter.

Er du interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Sveio.

Har du lyst til å bygge et lignende hus på flat tomt? Ta en titt på Haugesund (238 m2) eller Karmøy (176,9 m2).

BYA: 244,1m2
BRA Bolig: 149,9m2
Garasje: 35,4m2
BRA utleie: 54,7m2
Garasje m/bod utleie: 26,7m2
Overbyget uteareal: 39,0m2
P-rom bolig: 145,5m2
P-rom utleie: 50,6m2
Største lengde: 21,8m
Største bredde: 16,8m
Type tomt: Skrå
Antall soverom bolig: 3
Antall soverom utleie: 1
Passer for skrå tomter