Aurdal

Aurdal - Et vakkert sveitserhus med plass til hele familien

Med et bruksareal på mer enn 170 m2 og flott sveitserstil, er det lett å forstå at mange går for akkurat dette huset.

Aurdal er en veldig populær hustype. Den vakre arken og de detaljerte utskjæringene i treverket gir dette sveitserhuset et utrolig sjarmerende uttrykk.

Gode oppbevaringsmuligheter

Den flotte inngangsdøren viser vei og ønsker deg velkommen inn i et hus preget av tradisjonsrike detaljer. I forlengelse av den romslige entreen er det en bod for oppbevaring av sports- og fritidsutstyr. Ideelt for den aktive familien.

Få drømmen om et bondekjøkken oppfylt

I resten av første etasjen er det lagt opp til kos og sosialt samvær med mulighet for en åpen kjøkkenløsning. Her kan du oppfylle drømmen om det store bondekjøkkenet som med sikkerhet blir samlingspunktet for hele familien.

Terrassen gir deg mulighet for å koble sammen hus og hage. Her kan du invitere ut gjester og familie for å nyte den omkringliggende naturen på nærmeste hold.

Romslig andre etasje

Den vakre trappen i husets gang fører deg til andre etasje hvor skråtaket skaper en ekstra koselig atmosfære. Her er det en romslig loftstue, tre soverom og et stort bad. Med mange m2 og sjarmerende sveitserstil er det ikke så rart at dette huset er en favoritt blant kundene våre.

Kontakt oss i dag for å høre mer om AurdalBYA: 124,1m2
BRA bolig: 176,6m2
Overbygget utearial 25,8m2
P-rom: 171,4m2
Største lengde: 14,2m
Største bredde: 11,5m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 4
Tegningsnr.: P718
Passer for flate tomter