Moderne hus – store vinduer og åpen planløsning


Et moderne hus for den moderne familien

Ønsker du deg et hjem med en spennende fasade, i tillegg til romslig og luftig plass inne? Da bør du gå for et av våre moderne ferdighus. Med varierte takløsninger, store vinduer og åpen planløsning er Blink Hus sine moderne ferdighus det perfekte hjemmet for hele familien.

Moderne hus med unikt og tidløst design

Moderne hus er ofte sammensatt av forskjellige bygningselementer både utvendig og innvendig, som til sammen gir huset karakter og tidløshet.

Muligheter for walk-in-garderober som rommer klær og sko, spisebord til familie- og vennemiddager og koselige TV-stuer er bare noen av mulighetene for planløsningen. I tillegg tilfører store vinduer mye lys, og smarte elementer vil gjøre hverdagen enklere og mer behagelig for den moderne familien.

Blink Hus sine moderne ferdighus har et unikt og trendy design med spennende arkitektoniske detaljer du blir glad i.

Med kombinasjoner av forskjellige materialer, store vinduer og rene linjer som gir et moderne hus et sprekt og livlig fasadeuttrykk. Og ikke vær bekymret for tomten din. Vi former huset ditt slik at det er ideell for din tomt, enten den er skrå eller flat.

En oppgradering fra det tradisjonelle

Den modernistiske arkitekturen er en blanding av flere ulike stilarter i arkitekturen, blant annet fra funksjonalismen, jugend og nyklassisismen. Til sammen skaper de et resultat av det nye, modernistiske huset som har unikt design med stilfulle linjer og minimalistisk preg.

Mange av de modernistiske husene du finner på markedet i dag kan også ha et mer tradisjonelt og klassisk utseende, som i stedet har fått et oppgradert uttrykk. Varmen og sjelen fra de klassiske husene blir beholdt, samtidig som huset får moderne detaljer og en funksjonell innredning som er tilpasset dagens familier.Interessert i et moderne hus? Ta kontakt med oss i dag!