Asker

Asker – Unik og moderne bolig med en fantastisk planløsning

Asker har et unikt og moderne design som garantert vil skille seg ut i nabolaget. Boligen har liggende kledning på yttersiden i kombinasjon med murfasader, store vinduer og flatt tak.

Funkishus med praktisk og romslig første etasje
Den moderne boligen Asker har et samlet boligareal på 163,7m2, fordelt på to etasjer.  I husets første etasje er det en stor hall med innebygd garderobeskap, hvor familiens sko og klær kan oppbevares. I tillegg får du en 5,3 m2 stor sportsbod med god plass til lagring av diverse utstyr og et separat vaskerom.

Foruten de praktiske fasilitetene inneholder første etasje en fellesstue, bad, to soverom, samt en foreldreavdeling med eget bad og walk-in garderobe.

Stor andre etasje med åpen planløsning
I husets andre etasje finner du et stort fellesområde på 66 m2 med stue og kjøkken i ett, samt en peis. Her er det god plass til selskaper og kosestunder med familien.

Både stue og kjøkken er utstyrt med store vinduspartier som forsyner rommet med store mengder dagslys
Fra stue/kjøkken er det dessuten utgang til to balkonger; en mindre balkong på 7 m2 som går langs husets endevegg og en stor balkong på 22,5 m.  Herfra kan du nyte utsikten over nabolaget, invitere venner og familie på grilling eller sole deg på varme sommerdager.

Er du interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Asker.

BYA: 125,7m2
BRA: bolig 163,7m2
P-rom: 154,3m2
Overbygd uteareal: 20,0m2
Største lengde: 16,2m
Største bredde: 10,8m
Type tomt: Flat
Antall soverom 3
Passer for flate tomter