Ekeberg

Hypermoderne enebolig på ett plan.

Ekeberg er et innholdsrikt og stilfullt hus over ett plan, med funkispreg og et hav av spennende detaljer både inne og ute.


Romslige stuer fulle av naturlig lys

På ene siden finner du den store og delvis åpne stue/kjøkken-løsningen på over 50 m2. Dette allrommet blir naturlig opplyst med store vinduer på langsidene og en front som hovedsakelig består av glass.
På andre siden av entréen finner du nok en romslig stue med vinduer, hvor du har ankomst til to soverom, den forseggjorte foreldreavdeling og ut til din overbygde terrasse.

Komfortabel foreldreavdeling med egen terrasse
Også stuen ved soverommene og den åpne stue/kjøkkenløsningen har utgang til den romslige terrassen. Det samme gjelder det separate soverommet i den komfortable foreldreavdelingen, som også består av eget bad og en garderobe.

Praktisk vaskerom og carport
Utvendig er Ekeberg kledd med ulike materialer som gir både dybde og liv til fasaden. Huset har tilhørende carport hvor det også er inngang til vaskerom med bod og teknisk rom. I tillegg til den innvendige boden har boligen også en sportog fritidsbod med inngang fra gårdsplassen. Ekeberg er huset for deg som ønsker en egenartet og førsteklasses livsløpsbolig.

Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Ekeberg.

BYA: 243,2m2
BRA: bolig 156,9m2
Carport: 27,9m2
Sportsbod: 6,8m2
Overbygd uteareal: 22,6m2
P-rom: 147,1m2
Største lengde: 19,7m
Største bredde: 17,4m
Type tomt: Flat
Antall soverom 3
Passer for flate tomter