Lade

Et romslig og moderne hus for skrå tomt.

Lade er et stort hus med en moderne fasade bestående av trekledning, mur og glass. Dette er boligen for deg ønsker mye plass, et sprekt uttrykk og mye naturlig lys.


Moderne hus med høy himling og store vinduer

Et stort hus med planløsning for skrånet tomt, med hovedinngang i førsteetasje. I entréen har du adkomst til et gjestetoalett, før du kommer inn i den store og åpne stue/kjøkken-løsningen på over 50 m2. Her har du skrånet tak, hvor rommets luftigste del har hele tre meter takhøyde og store vindusflater som gir rommet mye lys og flott utsyn.

Komfortabel foreldreavdeling
I denne etasjen har du også en stor foreldreavdeling bestående av et stort soverom, eget bad og en bod/garderobe. Fra dette soverommet har du adkomst ut til den store balkongen, som også er tilgjengelig fra stuen. Fra stuen har du i tillegg en koselig balkong.

Underetasje fra øverste hylle
Underetasjen i Lade er som overetasjen innholdsrik og med gode planløsninger. Her finner du tre store soverom, hvor det største av dem har adkomst til terrasse. Fra den har du også tilgang til en sportsbod. Ellers er det i denne etasjen et romslig bad, stue, boligens tekniske rom samt et vaskerom med en egen praktisk utgang. Like utenfor inngangspartiet i førsteetasje har du også en stor dobbeltgarasje som har en sportsbod på hele 13,5 m2.


Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Lade

BYA: 193,5m2
BRA bolig 180,1m2
BRA garasje: 33,1m2
Overbygd uteareal: 23,7m2
P-rom: 165,2m2
BRA sportsbod: 18,6m2
Største lengde inkl. garasje 21,8m
Største bredde inkl. garasje 17,2m
Type tomt: Skrå
Antall soverom: 4

Passer for skrå tomter