Tønsberg

Særegent moderne hus med store vinduspartier.

Tønsberg er et moderne hus som er røft og rikt på detaljer. Saltak, vinduer i hele fronten av andreetasje og både stående og liggende kledning er bare noe av det som gjør fasaden til Tønsberg røff og full av spill.


En førsteetasje med førsteklasses lysforhold

Inngangspartiet i førsteetasje leder inn i en stor hall hvor du har adkomst til vaskerom og bad. I denne etasjen finner du store vinduer i fronten som gir masse naturlig lys. På dette planet har du i tillegg tre soverom, bod og en romslig stue med utgang til terrasse med overbygg.

Mye lys og mye varme
Opp trappen til andreetasje kommer du inn i den åpne stue/kjøkkenløsningen. Mønt himling i full høyde og vindusflaten over hele gavlveggen gir rommet store mengder lys og luft samt flott utsyn. Her finner du også spiseplass med innebygget sittebenk, stor kjøkkensone og peis for ekstra kos på kalde vinterkvelder.

Andreetasje har dessuten en stor, over bygget balkong med rekkverk i glass, som gir boligen en spennende karakter.

Stor foreldreavdeling
Andreetasje har i tillegg til den fenomenal stue/kjøkken-løsningen også gjestetoalett og bod med god plass til oppbevaring. Som en ekstra krone på verket for de eldste i familien, finner du i denne etasjen også en egen foreldreavdeling bestående av et stort soverom, romslig garderobe og et eget bad.


Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Tønsberg.BYA: 104,0m2
BRA bolig 165,7m2
Overbygd uteareal: 14,2m2
P-rom: 157,3m2
Største lengde: 14,4m
Største bredde: 7,0m
Type tomt: Flat
Antall soverom 4
Passer for flate tomter