Drømmer du om et koselig hus med romantiske fasade? Da bør du velge et hus i sveitserstil fra BLINK HUS.

Senk skuldrene i et ferdighus med sveitserstil


Den karakteristiske toetasjes verandaen midt på langsiden er ikke til å unngå på BLINK HUS sine sveitserhus. Sammen med romantiske rekkverk, møner og delikate detaljer på eksteriøret, får du en god forsmak på hva som skjuler seg på innsiden.

BLINK HUS sine ferdighus i sveitserstil vil gi deg et stemningsfullt hjem der kos og sosialt samvær er i fokus. Med romslig planløsninger tilpasset deg og dine behov blir huset et samlingspunkt for både gjester og familie, samtidig som du kan trekke deg tilbake, senke skuldrene og bare nyte tilværelsen i hjemmet ditt.

En snekkerglede med detaljfokus
Stilen for sveitserhuset har bakgrunn i europeisk villaarkitektur, og fikk sitt utspring på midten av 1800-tallet. Endelig fikk snekkergleden erobre byggebransjen, og med treverk som hovedmaterialet kunne alle se det fantastiske man fikk ut av dette materialet. Inntrykket av huset skulle gi en romantisk og vakker oppfatning, gjennom utskårne detaljer, store takutstikk og gavler. Den idylliske atmosfæren lå i fokus i alle hjem.

I Norge ble sveitserstilen svært attraktiv, og fikk sin storhetstid rundt 1860. Mange jernbanebygg her i landet er bygget helt eller delvis i sveitserstil, og ble en viktig bidragsyter til at stilen ble spredd utover landet. På landsbygda i Norge vil du raskt skimte at den sveitsiske stilen fortsatt dominerer arkitekturen på små og store hus og bygg.


Vil du ha et nydelig sveitserhus? Ta kontakt med oss i dag!