Tradisjonelle hus


Klassiske og nostalgiske ferdighus

Kan vi friste med et hus det er lett å lengte hjem til? Blink Hus sine tradisjonelle ferdighus, vakkert utformet med klassiske og nostalgiske elementer, skaper den hjemmekoselige følelsen.

Et praktisk hjem tilslørt med romantikk

Huset er familiens samlepunkt der de fleste hverdager utspiller seg. Det tradisjonelle huset henter romantiske elementer fra sveitserstilen, men gjenspeiler også den norske byggeskikken og det klassiske røde huset i skogen.

I dag har mange av de tradisjonelle husene fått en oppgradert fasade med moderne linjer. Romantiske detaljer, skrått tak og store vinduer pryder fasaden, mens du finner en funksjonalistisk stil på innsiden. Her er mulighetene mange med walk-in garderober, vaskerom og boder med plass til både gressklipperen og skiutstyr.

Hjem, kjære hjem

Det skal ikke mye til for å få opp øynene for en tradisjonell enebolig. En kombinasjon der funksjonelt møter det klassiske. Det nye, tradisjonelle hjemmet er arealeffektivt, og gir rom for forskjellige planløsninger.

Slå deg ned i en behagelig sofakrok, server gode middager rundt familiebordet eller trekk deg tilbake på kontoret. Her er det plass for alt og alle, og hver gang du er ute og reiser vil du lengte hjem.

Blink Hus sine tradisjonelle ferdighus er laget for hjemmekjære familier og er en sikker vinner på markedet. Huset er ikke bare perfekt for hvordan du skal bo og leve i dag, men også for mange av de dagene som kommer.

Interessert i et tradisjonelt hus? Ta kontakt med oss i dag!