Bodø, rikelig med plass

BODØ - stort hus på tre plan med gode utleiemuligheter.

Bodø er et stort, gavlvendt hus som strekker seg over tre plan.

Dette er boligen for deg som ønsker rikelig med plass, mye naturlig lys og utleiemuligheter. Med Bodø får du et hus med delikate fasadedetaljer, både hva gjelder ulike materialer og deres farger samt store og mindre vindusflater. Utvendig har du også en større balkong med rekkverk hovedsakelig bestående av glass – et koselig uteområde som strekker seg i vinkelform rundt boligens førsteetasje.

På bakkenivå, på samme plan som underetasjen, har du to sport- og fritidsboder med utvendig adkomst og boligens garasje som er integrert inn i selve bygningskroppen.

Enebolig med utleiemuligheter.

Fra det overbygde inngangspartiet i underetasjen, kommer du inn i en stor hall hvor du har gjeste-WC og trappen som fører deg videre opp i husets to øvrige etasjer. Underetasjen består ellers av en bod, husets tekniske rom samt en full kjeller - leilighet med åpen stue-/kjøkken-løsning, bad og soverom med et tilhørende rom for garderobe/bod, som sammen utgjør en romslig leilighet.

Denne avdelingen er ideell for utleie og gir huseier en unik finansierings mulighet. I første etasje har du Bodøs vinkelformede, store og åpne stue-/kjøkken-løsning. Her får du gode mengder med naturlig lys fra de mange vindusflatene som innehar flere ulike størrelser.

Foruten den flotte og romslige balkongen, som på finværsdager fungerer som en naturlig forlengelse av stu-en, finner du i denne etasjen foreldresoverommet med walk-in garderobe og eget bad, samt bod og vaskerom med praktisk adkomst til boligens uteområde. Toppetasjen inneholder husets tredje stue.

Stuen har skråtak og store vinduer som strekker seg nesten helt opp til husets møne – elementer som gjør at rommet både har godt utsyn og en behagelig og skulder - senkende atmosfære. Etasjen har forøvrig to soverom, bad og bod.

Er du interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Bodø

BYA: 139,2m2
BRA bolig: 192,4m2
Garasje: 17,8m2
Sportsbod: 5,4m2
BRA utleie: 32,2m2
Sportsbod utleie: 5,1m2
Overbygget uteareal: 22,7m2
P-rom bolig: 171,7m2
P-rom utleie: 28,7m2
Største lengde: 14,4m
Største bredde: 10,8m
Type tomt Skrå
Antall soverom bolig: 3
Antall soverom utleie: 1
Passer for skrå tomter