Mosjøen

MOSJØEN - moderne funkishus med god takhøyde.

Med Mosjøen får du et moderne hus med pulttak og innvendige kvaliteter av høy klasse.

Huset har en funksjonell og fleksibel første etasje. I underetasjen har dette spenstige huset to gedigne soverom. Det ene såpass stort med sine hele 20 m2 at det også gjerne kan benyttes som stue. Fra dette rommet har du også egen adkomst til et større bad.

Ellers byr etasjen på vaske - rom, bod og en hall med trapp opp til første etasje, og utvendig boligens garasje med stor og praktisk sportsbod. I førsteetasjen finner du husets hovedkvarter:

Den åpne stue-/kjøkken-løsningen på totalt 60 m2.

Her har du god plass på ditt innholdsrike kjøkken, en sone spesielt godt egnet for spisebord og selve stueområdet, hvor du også har adkomst til en delvis overbygget balkong som innehar rikelig med flate. I dette rommet opplever man effekten av husets pulttak, som gir en fantastisk tak høyde.

De store vinduene fyller rommet med naturlig dagslys. Foreldreavdelingen i samme etasje er noe helt for seg selv. Her har man et romslig soverom med adgang til en lekker liten fransk balkong. Denne avdelingen er kort sagt rik på komfort. Samtidig er soverommet forbundet med et eget bad via en walk-in garderobe.

Er du interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Mosjøen.

BYA: 149,0m2
BRA bolig: 176,1m2
Garasje: 30,8m2
Overbygget uteareal: 12,2m2
Sport: 9,6m2
P-rom: 160,7m2
Største lengde: 17,5m
Største bredde: 9,1m
Type tomt: Skrå
Antall soverom: 2/3
Passer for skrå tomter