Smestad

SMESTAD - tradisjonelt og arealeffektivt hus.

SMESTAD – Tradisjonelt og arealeffektivt hus

Smestad er huset for deg som bygger og legger smarte planer for de mange kommende morgendagene.

Nyt hele livet med Smestad
Har du valgt å bygge hus, er det med stor sannsynlighet for at du skal bo i det livet ut. Velger du et Smestad-hus, får du en livsløpsbolig med store flater og mange spennende muligheter for alle av livets faser.

Kontakt mellom alle rom
Huset har alt på ett plan, noe som gjør at alle rom har kontakt med hverandre og som oppleves som en komfortabel og sikker løsning. Samtidig slipper eldre generasjoner og barnefamilier å uroe seg for fartsfylt ferdsel i trapper.

God plass til sosialisering
Med Smestad får du en stor og åpen stue/kjøkken-løsning på 55m2, med god plass til sosiale hverdager og festlige sammenkomster.

Fra stuen har du også tilgang til terrassen og din omkringliggende hage. Det at huset er på ett plan gjør at terrassen og hagen føles som en forlengelse av alle de innvendige godene.

Stor avdeling for de voksne
Foreldreavdelingen består av et stort soverom, walk-in garderobe og et romslig bad med muligheter for å ha både badekar og dusj. De to resterende to soverommene i boligen har også gode størrelser, og kan med enkle grep omgjøres til hjemmekontor.
I tillegg har huset innvendig bod og et eget vaskerom.

Bygg for fremtiden
Utvendig har huset valmet tak og en stilren fasade uten store vegger som skal vedlikeholdes. Bygger du hus, bygger du ikke bare et hus som du og dine skal bo og leve i i dag, men også de mange kommende morgendagene.
Velger du Smestad, får du en oversiktlig bolig med mange muligheter, som varer livet ut.

Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Smestad.

BYA: 168,4m2
BRA: bolig 133,1m2
Overbygd uteareal: 14,1m2
P-rom: 129,6m2
Sport: 5,2m2
Største lengde: 17,2m
Største bredde: 11,7m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 3
Passer for flate tomter