Sørvik

SØRVIK - vakkert atriumhus med skjermede uteplasser.

Sørvik er et innholdsrikt hus hvor du har gedigen og åpen stue-/kjøkken-løsning, foreldre-soverom med eget bad og alle de andre av boligens mange kvalitetene på ett og samme plan. Med Sørvik får du et hus med mengder av naturlig lys fra dets mange, store vindusflater.

Fra entréen har du adkomst til foreldreavdelingen, bestående av et romslig sove rom med eget bad, samt den gedigne og åpne stue- /kjøkken-løsningen, med en samlet flate på over 74 m2. Her har du en kjøkkenavdeling perfekt for deg som liker å ha bra med albuerom under kokkeleringen. Måltidene kan du servere på spisebordet som du har flater nok til å ha enten i selve kjøkkenet eller i en av dine to åpne stuer.

Sørvik byr ellers på to soverom, et bad, vaskerom og to boder. Sportsboden har du adgang til fra garasjen. Det samme gjelder vaskerommet, hvor du også har adkomst inn i selve huset. Utvendig kan Sørvik skimte en dobbel garasje, utformet slik at den kan tilpasses adkomsten til tomten din.

I tillegg har boligen 2 skjermede uteplasser.

Herfra kan du nyte hagen eller invitere venner og familie til grillfest. Med Sørvik får du et oversiktlig hjem, proppet med funksjonalitet, kvaliteter og store takhøyder. Sørvik har alt på ett plan – et hus ypperlig egnet som livsløpsbolig.

Er du interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Sørvik.

BYA: 241,5m2
BRA: bolig 151,8m2
Overbygd utearial: 23,5m2
P-rom: 148,0m2
Største lengde: 18,4m
Største bredde: 15,4m
Type tomt: Flat
Antall soverom 3Passer for flate tomter