Skåla

SKÅLA – Moderne hytte med spennende planløsning

Skåla er ei spennende fjellhytte med utradisjonelle planløsning og inneholder blant annet hems, tre soverom og en funksjonell boks midt i sitt hjerte

Skåla har ingen entré, men en passasje mellom de tre soverommene og den utradisjonelle boksen midt i senteret av hytta. Boksen rommer garderobeløsning, inngjerdet hems på toppen, hyttas bad og innvendige bod.

Åpne stue/kjøkken-løsning og mønt himling
På langsiden av boksen finner du kjøkkenet i Skålas åpne stue/kjøkkenløsning. Dette hovedrommet har mønt himling og inneholder hele 43,5 kvm gulvflate. I og med at boksen ikke går helt opp til taket, får hytta både luft og egenartet særpreg, noe som også skapes av dens vindusflater både med ulike størrelser og i ulike høyder.

Virkningen av å kunne gå rundt og oppå boksen, lager et åpent og luftig oppholdsrom. I stuesonens innvendige gavlvegg finner du også blant annet et trekantet, stort vindu som tiltrekker seg fokus, samtidig som det er et ekstra lite krydder i hyttas innvendige og moderne uttrykk.

Ulike innredningsmuligheter og hems
Stuerommet er fleksibelt og kan møbleres og innredes på mange ulike måter. Hemsen på toppen av boksen egner seg godt både som et område for aktivitet, tilbaketrekking og eventuelt som et areal for ekstra overnattingsplass.

Skåla har inngangsparti med overbygg. Fra trammen har du i tillegg til selve inngangsdøren også adkomst til utvendig sportsbod med god oppbevaringsplass.

Interessert i denne hytten? Kontakt oss i dag for mer informasjon om Skåla!

FAKTA:
BYA: 85,2m2
BRA: 69,5m2
BRA Overbygd utearial: 2,6m2
BRA utebod: 3,4m2
Hems: 9,6m2
Største lengde: 11,4m
Største bredde: 8,4m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 3


Bla-i-kataogen-her