Sunndal fjell

SUNNDAL FJELL - moderne hytte med funkispreg

Sunndal er ei moderne fjellhytte med pulttak, fantastiske utsiktsmuligheter og en åpen stue/kjøkken-løsning på over 30 kvm. Funksjonell planløsning med plass til hele familien

Fra det overbygde inngangspartiet, hvor du har mulighet til å henge, sette fra deg og oppbevare utstyr, kommer man inn i en romslig entré med god skapplass. Fra entréen og gangen har du adkomst til alle hyttas rom: Stue-/kjøkken-løsning, bad, bod og tre soverom.

Stue-/kjøkken-løsningen er avlang og rektangulær, og har hele 32,6 kvm å by på, med stue- og kjøkkensone i hver sin ende av rommet. Hyttas samlingspunkt er rikt både på store vindusflater og muligheter for møblering og innredning etter eget ønske. De mange vinduene skaper også muligheter for å kunne betrakte den flotte naturen som trolig vil omkranse fritidsboligen din.

Midt på den innerste langveggen finner du en peis, som med sin plassering skaper en varm og lun atmosfære i dette store rommet. De mange, både store og små, vinduene samt en glassdør, som gir tilgang til uteområde fra stue-/kjøkken-rommet, skaper en fasade med spill, dynamikk og attraktive detaljer.

Stilrent uttrykk og pulttak
Sunndals bygningskropp består hovedsaklig av liggende kledning og har generelt en stram form. Dette er ei fjellhytte med pulttak som skiller seg ut med sin moderne fasong, samtidig som dens utvendige fargenyanser gjør den nøytral i samspill med det omkringliggende terrenget.

Interessert i denne hytten? Kontakt oss i dag for mer info. om Sunndal Fjell!

FAKTA:
BYA: 78,2m2
BRA: 67,9m2
BRA Overbygd uteareal: 2,2m2
Største lengde: 10,2m
Største bredde: 8,4m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 3Bla-i-kataogen-her