Årets beste selger 2019 i Blink Hus

Hvert år kåres en vinner av utmerkelsen «Årets beste selger» i Blink Hus. Årets utmerkelse er en forsinket kåring fra 2019, men desto like viktig.
Bilde fra den digitale live-sendingen med utdeling av priser til Årets Beste 2019 i Blink Hus. Raymond Storhaug ble kåret til Årets Beste Selger 2019 i hele kjeden. Han jobber i Blink Hus Byggkompaniet Østfold.

Blink Hus bygger både leiligheter, rekkehus og eneboliger, og årets vinner er en «bauta» innen eneboligsalg i Blink Hus.

- Når man skal selge enebolig, kommer man nært innpå kundene. Det betyr at kjøpsprosessen krever kyndig veiledning og tålmodighet. Som kunde er det viktig at man opplever trygghet i valg av sin boligleverandør, og det er ikke uvanlig at solide og langvarige relasjoner skapes mellom kunder og forhandlerne. Dette krever positive karaktertrekk, gode personlige egenskaper og solid kunnskap om fagfeltet. Alt dette besitter vinneren av «Årets beste selger», sier Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Blink Hus.

And the winner is..

Vinneren er Raymond Storhaug fra Blink Hus Byggkompaniet Østfold. Raymond beskrives som en person med glimt i øyet, og en stor dose godt humør. Hans person og positive framtoning har stor verdi for et godt miljø på kontoret, og andre steder han ferdes.

Juryen sier også dette om vinneren:

«Han er en usedvanlig aktiv og dyktig Blink Hus-selger som alltid har vært lojal mot Blink Hus. I løpet av de siste 30 årene er det svært få, om noen, som har solgt flere katalog-hus enn han. Årets Beste Selger 2019 var populær blant kundene i 2019 også. Han bidrar aktivt inn mot kjeden og bruker vårt eget solide arkitektkontor som en ressurs i sitt salgsarbeid. Årets Beste Selger 2019 er en byggfaglig kompetent person som er stolt av faget sitt og den lokale kvaliteten de leverer.»

Se video fra en av de mange fornøye kundene hos Blink Hus Byggkompaniet Østfold.

Ydmyk og overrasket

Selv sier vinneren at prisen «Årets beste selger» kom som en overraskelse på ham, men at det er veldig hyggelig å motta prisen. Han mener at å vise til god byggkompetanse og kunnskap om det frie markedet er viktig for å skape gode prosjekter for fornøyde kunder.

Hvordan blir man «Årets beste selger»?

-Jeg tror mye handler om å være ærlig med kunden, og å si fra hvis noe er bra, eller hvis det ikke er det. På denne måten skaper man en god relasjon og ikke minst tillit, avslutter vinner og daglig leder av Byggkompaniet Østfold, Raymond Storhaug.

"Årets beste selger» mottar diplom, maleri og heder og ære i premie. Kjededirektør Birger Aspaas (t.v) og markeds- og kommunikasjonssjef Stian Moursund delte ut premien under en digital live-sending 23/3-2021.

Se video fra prisutdelingen her:

Skrevet av Vilde Tinmannsvik, Bennett Reklamebyrå