BoSmart Hus - med plass så det holder!

Arkitektene fikk en utfordring! Våre arkitekter fikk i oppgave å tegne hus med fullverdig standard samtidig som byggekostnadene skulle holdes så lave som mulig. Det klarte de med glans!

Grunnen til dette er at de ved å unngå unødige vinkler og uten bruk av fordyrende materialer klarte å komme fram med svært så spennende løsninger på de 7 ferdighusene i BoSmart-serien.

BoSmart-husene har moderne arkitektur og smarte løsninger. Noen er på ett plan, andre på to – og de har forskjellig stil og ulike romløsninger. Husene er supre for unge, barnefamilier, nyetablerere, seniorer og enslige. Velg det huset som passer best for deg!

Par

smart

Du som vil etablere deg
Sliter du med å komme deg inn på boligmarkedet? Leier du, selv om du egentlig ønsker å eie? Med våre BoSmart-hus er kravene til egenkapital mindre, og du får et fullverdig og moderne hus som er veldig godt gjennomtenkt av arkitektene våre.

Gimse perspektiv og interiør

Gimse er et spennende og kompakt hus. Du har alle nødvendige funksjoner i første etasje, slik at du kan velge å utsette innredningen av andre etasje til et senere tidspunkt. I stua og kjøkkenet er det en åpen planløsning, med gjennomlys fra store vinduer blir det ert trivelig rom på 33,8 kvadratmeter. Det er god plass på soverom og bad i første etasje. Her er to innvendig boder, i tillegg til sportsboden i bakkant av carporten.

Våre BoSmarthus er kompakte og moderne – her er det tenkt smarte løsninger. Husene har ikke har noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. Du kan ikke gjøre endringer på den opprinnelige tegningen – utover å speilvende huset.

Sogndal perspektiv og interiør

Sogndal er et funksjonelt hus med godt utnyttet areal i begge etasjer.
Inngangen er i første etasje. Fra hallen kommer du inn i stue og kjøkken som har en åpen planløsning og et areal på 39 kvadratmeter. Fra stue/kjøkken er det utgang til balkongen. Huset har tre soverom og to bad. I underetasjen er det en egen stue med utgang til en overbygd terrasse. Sogndal-huset har to innvendig boder og en utvendig sportsbod.

Far og barn

Du som har barn
Å skape minner i sitt eget hus, å se ungene trives, leke og løpe. Med BoSmart er ikke dette bare en drøm – du får et hjem som har alt en barnefamilie trenger. Noen av husene er også planlagt slik at du kan bo på ett plan og ta kostnaden med å innrede andre etasje senere.

Brekke perspektiv og interiør

Brekke er en kompakt bolig med to fulle etasjer, tegnet for flat tomt. Her har arkitekten hentet inspirasjon fra den originale funkisboligen. Med alle nødvendige rom i første etasje er også dette huset tegnet slik at det er mulig å kunne utsette innredningen av andre etasje. Huset har tre, eventuelt fire, soverom. Brekke er en funksjonell bolig med “luftige” løsninger. Et perfekt hus for en barnefamilie!

Elverum perspektiv og interiør

Elverum er et funksjonelt hus med godt utnyttet areal i to etasjer. Fra hallen i første etasje kommer du inn i  stue og kjøkken som har en åpen planløsning på 42,6 kvadratmeter. Fra stue/kjøkken er det utgang til en overbygd terrasse. Huset har hele fire soverom og ett bad i hver etasje. I første etasje er badet kombinert med vaskerom. I andre etasje er det en ekstra stue med utgang til balkong. To praktiske boder og en utvendig sportsbod.

Senior parDu som er senior
Vil du ha det mer praktisk og vedlikeholds-vennlig, uten å flytte til leilighet? Ønsker du å ha en liten hage, et sted du kan gå barbeint på en grønn plen? Våre BoSmart-hus er perfekte for deg som er senior. Husene er veldig praktiske, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Du bor i lyse og luftige rom, du får et hjem som er godt å være i – resten av livet.


Vallø perspektiv og interiør

Vallø er et lettstelt og praktisk hus på ett plan.
Her gir vindusløsningen i stue/kjøkkendelen et flott utsyn og mye lys inn. Arealet i Stue/kjøkken er på 35,1 kvadratmeter, med åpen planløsning og med utgang til en koselig uteplass. Huset har tre soverom, et bad, en innvendig bod og en utvendig sportsbod. Dette er et supert hus for deg som vil bo her resten av livet.

Ung dame

Du som er enslig
Drømmer du om å innrede ditt eget hus? Ha et hjem hvor du kan spille så høy musikk du bare vil, eller nyte vårsola ute på terrassen? Vi gjør det enklere å komme inn på boligmarkedet for deg som bare har én inntekt.

Tomannsbolig fasade og interiør

Tomannsboligen har et godt utnyttet areal i to fulle etasjer. Første etasje har åpen planløsning i stue og kjøkken med adkomst til en overbygd uteplass. Aralet i stue/kjøkken er på 35,3 kvadratmeter. I første etasje er også ett soverom, kombinert bad og vaskerom i tillegg til innvendige og utvendige boder. I andre etasje er det en egenTV-stue med utgang til balkong. Her er to soverom, det ene soverommet har et eget garderoberom. Andre etasje har også bad og bod.

Volden perspektiv og interiør

Volden har carport med en stor takterrasse opp på. Arealet godt utnyttet i to fulle etasjer. Her er inngang til entré med adkomst fra carport. Stue og kjøkken har en åpen planløsning delt av trappen til andre etasje. Stuen kan deles av til et ekstra soverom hvis det er behov. I andre etasje er det tre soverom, et bad og en loftstue med utgang til den stor takterrasse. Huset har tre innvendige boder og en utvendig sportsbod.

FamilieSom du ser ovenfor er BoSmart-husene  arealeffektive, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Og de smarte løsningene har ikke gått på bekostning av kvaliteten. Husene har forskjellig stil og ulike romløsninger. Noen er på to etasjer, andre er på ett plan.

Siden husene er arealeffektive, trenger de heller ikke så stor tomt. Så her er det også penger å spare. Husene kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Du kan selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.

BoSmart trykksak

Du kan bla i BoSmart trykksaken her

Hvorfor eie?
• Du har full frihet ved å eie. Det er du som bestemmer   hvor lenge du skal bo, og hva som skal gjøres med boligen.
• Du får fradrag for gjeldsrentene.
• Boligen er skattefri ved salg hvis du har bodd der minst 12 av de siste 24 månedene.
• Egen bolig har alltid vært en god investering over tid.

Så uansett hvor du er i livet, eller hva slags behov du har:
Vi håper du finner et BoSmart-hus som passer for deg!
Kontakt oss i dag for mer informasjon om BoSmart-husene.