Derfor valgte Siri å bygge eget hjem med Blink Hus

Da Siri Elgin Karlsen skulle flytte og finne seg en ny bolig, sto valget mellom å kjøpe et ferdig nybygg, eller å bygge noe selv. Takket være gode råd og solide håndverkere i Blink Hus Sigdal valgte Siri å kjøpe en ny enebolig som ble bygd akkurat slik hun ville ha den, og det har hun ikke angret på.

Siri er fornøyd med sitt nye hus fra Blink Hus

Trygghet og en ryddig byggeprosess var særlig viktig for Siri da hun gikk i gang med planleggingen av å bygge nytt hus. Derfor valgte hun å bygge med Blink Hus Sigdal.
– Jeg hadde snakket med flere forskjellige boligforhandlere før jeg tok kontakt med Blink Hus, men jeg følte ikke at de nådde helt opp verken på standard med tanke på tilvalg og kvalitet, eller på utvalget i huskatalogen, forteller Siri.

Sjekk ut vårt brede utvalg av boliger i huskatalogen

Huset Moss

Solid erfaring og lokal forankring

Byggeleder Espen Karlsen i Blink Hus Sigdal fortalte Siri om en tomt de hadde tilgjengelig på Vestfossen. Etter en visning på tomten, samt en samtale om alle fordelene med å bygge nytt, og en god forklaring på hvilke justeringer man kan gjøre på kataloghus, var kontrakten undertegnet og planleggingen i gang.
– Etter å ha sett gjennom katalogen til Blink Hus falt jeg for husmodellen Moss. Jeg har sett flere moderne hus tidligere, og har alltid sett på dem som litt kjedelige «klosser», men Moss har vinkler, veranda, carport og en godt utnyttet planløsning jeg falt for, smiler Siri.

Lær mer om husmodellen Moss

Prøvebo et Blink Hus

Det å skulle velge hvilke tilvalg man ønsker å endre eller beholde kan være vanskelig å vurdere. Derfor fikk Siri prøvebo et hus av Blink Hus Sigdal ei helg.
– Prøvebo var helt genialt og en utrolig fin ordning for sånne som meg som ikke har noe erfaring med husbygging fra tidligere. Det var veldig greit å kunne se hvordan det ferdige resultatet faktisk kan bli. I første etasje var alt innredet etter standardleveransen fra Blink Hus, mens andre etasje var innredet med ekstra tilvalg og oppdrageringer. Ut fra det fikk jeg sammenlignet og vurdert bedre hvilke tilvalg som var viktig for meg, og hva jeg kunne beholde fra standardleveransen. Badet jeg endte med å bygge i mitt eget hjem er faktisk mye inspirert av det oppgarderte badet i prøvebo-huset, forteller hun.

Les mer om Prøvebo-tilbudet til Blink Hus Sigdal

Badet til Siri bygget med Blink Hus

Lokale samarbeidspartnere

Blink Hus har lokal kvalitet som motto, og dette gjelder i alle ledd i byggeprosessen. Da badet til Siri skulle bygges var det Rørlegger Strand og Co som leverte og monterte. De er en av flere lokale samarbeidspartnere hos Blink Hus Sigdal, og er godt etablert i nærområdet.
– Etter at jeg hadde signert kontrakten fikk jeg en spesifisert leveranseliste over hvilke produkter som hørte til ved standard hus, samt en liste over hvilke leverandører som tilbød oppgraderte tilvalg for tillegg i prisen. På dem måten kunne jeg bruke leveranselisten til å sjekke ut standardproduktene, og jeg kunne kontakte leverandørene for å få pristilbud på eventuelle tilvalg. Kvaliteten på standardpakken til Blink Hus var allerede veldig høy, så det var ikke så mye å endre på for min del. Jeg gjorde noen justeringer på kjøkkenet og badet, men ellers syns jeg tilvalgene til Blink Hus var av såpass god kvalitet at jeg ikke så verdien av å bytte dem ut. Byggeleder Espen og resten av teamet var også veldig hjelpsomme hvis jeg hadde spørsmål til ting eller det var noe jeg ville ha gjort annerledes. Så hele prosessen gikk utrolig greit, og jeg trives svært godt i mitt nye hjem, smiler Siri.

Finn din lokale Blink Hus forhandler, og start dine boligplaner med oss!

Skrevet av Synnøve Aune, Bennett reklamebyrå