Julehilsen fra Blink Hus

I Blink Hus ligger vi ikke på latsiden, og 2021 har vært et begivenhetsrikt år for oss alle. Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en flott jul, og mimrer tilbake til noen av høydepunktene fra året som har gått.
julehus med blink hus
Hustypen Randaberg i ekte julestemning.

«Lokal kvalitet» er slagordet vårt i Blink Hus, og dette ligger forankret i alt vi gjør og alt vi står for. For oss og for våre lokale forhandlere handler dette ikke bare om lokale produkter, men en helhet som gir ringvirkninger til hele lokalsamfunnet.
- Det at vi i Blink Hus sier «bygd med lokal kvalitet» betyr så mye. Det betyr for det første at vi har lokale forhandlere som bygger og bor i ditt nærområde, vi kan like gjerne være naboen din. Vi bruker lokale samarbeidspartnere og håndverkere som bidrar til å holde jobber og lokalsamfunn i drift, og vi utdanner nye lokale håndverkere. Denne lokale forankringen er en enorm styrke, og ikke minst en stor trygghet for kunden. Vi sier alltid at vi skal kunne se kunden inn i øynene med et smil når vi møter dem på butikken etter overlevering. Og med den lokale tilknytningen vår møter vi jo kundene hele tiden, så dette er viktig, forteller markeds- og kommunikasjonssjef i Blink Hus, Stian Moursund.

Stian Moursund i Blink Hus
Markeds-og kommunikasjonssjef i Blink Hus, Stian Moursund, gleder seg til et nytt år med lokal kvalitet.

Les hva en av våre lokale forhandlere tenker om «Lokal kvalitet»

Kvalitet og bærekraft

Ikke bare er vi i Blink Hus gode på det lokale, vi gjør oss også bemerket nasjonalt. I VGs kåring av kataloghus tidlig i høst ble vi faktisk blant de beste i klassen, og dette er vi stolte av. Blink Hus’ mest populære modell, Tønsberg, var en av eneboligene som fikk undersøkelsens høyeste terningkast: 5
– Dette er veldig gøy for oss, og for arkitekten bak huset, Camilla Thorsen i Blink Hus Berge Sag å høre. Det er fem år siden hun tegnet denne bestselgeren, og den er fortsatt høyaktuell. Vi jobber hele tiden for at husene våre skal være attraktive for kunden, og at de skal være enkle å tilpasse etter hvert enkelt behov. Det er spennende å se hvordan vårt hus blir bedømt til sammenligning med våre kollegaer i bransjen, og veldig morsomt å se at vi får gode tilbakemeldinger, sa Stian Moursund om kåringen den gang.

Les mer om kåringen her

Slike kåringer betyr mye for oss som boligbygger, og vi jobber hele tiden med å være blant de beste i vår bransje. For å være det, må man ha faglig dyktighet, medmenneskelighet og man må forstå ansvaret som ligger til bransjen. Derfor jobber vi aktivt med å finne bærekraftige og smarte løsninger for utbygging av nye boliger.
- i Blink hus setter vi strenge krav til kvalitet og miljø for byggevarer, og kunden skal føle seg helt trygg på at deres hus er laget med bærekraftige materialer, og på en bærekraftig måte. Våre forhandlere jobber kontinuerlig med å forebygge unødvendig miljøpåvirkning av avfall, energi, innkjøp og transport ved boligbygging, forklarer Stian.

Lær mer om hvordan våre lokale forhandlere jobber med bærekraft

Vi liker å gjøre det personlig

I tillegg til å ha kataloghus i toppklasse, tilbyr vi også arkitekttegnede boliger og skreddersying av boliger til alle våre kunder.
- Det er utrolig gøy og spennende og høre om hvordan kundene våre har formet og skapt sine egne boliger, enten ved hjelp eller utgangspunkt i våre kataloghus, eller ved hjelp av helt egne tegninger. Vi hadde et par fra Sætre som hadde funnet seg en nydelig tomt i Åros med panoramautsikt over Oslofjorden. Da de kom til Blink Hus Sigdal hadde de med seg sine egne tegninger og moodboard av hvordan de ønsket at huset skulle se ut, og sammen med våre arkitekter fikk de et hus som gikk langt over forventningene, smiler Stian.

fornøyde kunder i nytt blink hus
Lasse og Elisabeth ble strålende fornøyd med sitt nye hjem.

Se hvordan du kan sette ditt preg på våre hus og hytter

Bygger stort og smått

I tillegg til å bygge eneboliger, bygger vi også små og store boligfelt hvor du som kunde kan få tilpasset din bolig.
- Flere av våre forhandlere bygger flotte boligfelt med rekkehus, leiligheter og eneboliger. Selv om det er byggeprosjekter satt i gang av våre lokale forhandlere, har kunden mulighet til å gjøre flere spennende tilvalg. På den måten får man satt sitt eget preg på boligen og gjort noen personlige valg. Men det kan ofte være en fordel å involvere seg så tidlig som mulig i prosessen. Mulighetene for endringer er som oftest størst i starten av et prosjekt, forklarer Stian.

Du finner alle våre prosjekter på blinkhus.no

I tillegg til å bygge eneboliger, leiligheter og flermannsboliger, tilbyr mange av våre forhandlere hytter og fritidsleiligheter.
- Etterspørselen etter hytter og fritidsboliger har skutt i været etter at pandemien brøt ut og folk begynte å feriere i Norge. Her har vi flere flotte prosjekter på gang, og mange av våre forhandlere sitter på store hyttefelt som har mange tomter tilgjengelig. Hvis du er interessert i hytte ved Haglebu vet jeg de har flere innflytningsklare hytter her i første halvdel av 2022, smiler Stian.

Klar for 2022!

Vi hjelper deg å realisere dine boligplaner, og trenger du svar på spørsmål rundt byggeprosessen, står din lokale forhandler klar til å hjelpe deg. Vi i Blink Hus gleder oss til å bygge ditt nye hjem med lokal kvalitet i 2022.

God jul og godt nytt år!

Skrevet av Synnøve Aune/ Bennett reklamebyrå