Plass til mer

Behov for mer plass i hjemmet er noe de fleste er kjent med. Stadig flere ting, klær og utstyr krever sin plass, derfor har vår leverandør trappeprodusenten Hagen funnet smartere måter du kan utnytte kvadratmeterne dine på.

strynetrappa

For å gi deg enda større glede av Stryntrappa, tilbyr Hagen tre smarte tilvalg: Stryntrappa Garderobe, Kontor og Bod. Din trapp fra Stryntrappa er skreddersydd, da hver trapp produseres etter mål til hver enkelt kunde. Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt!

Bod Foss detail2GARDEROBE
Inngangsparti og gang i nye boliger har ofte begrenset plass. Garderobe under trappen er derfor et glimrende valg for deg som vil oppbevare klær, sko og vesker på en tilgjengelig og oversiktlig måte. Stryntrappa Garderobe skaper en stilfull helhet og lar deg utnytte de mange kvadratmeterne under trappen. Praktiske hyller i ulike høyder gjør det enkelt også for de minste å holde orden på sine klær og sko. Med Stryntrappa Garderobe vil gangen alltid fremstå som pen og ryddig både for deg, familien og gjester. I tillegg til garderoben får du normalt en smal bod på baksiden av skapene. Stryntrappa utnytter også denne delen av trapperommet, fordi trinnene i trappen er bredere enn dybden på garderobeskapene. Boden vil passe godt til å legge bort kofferter, bager, ski, fiskestang eller andre lange gjenstander.

Garderobe strynetrappa berg

Garderobe vist på Stryntrappa Berg 90o svingtrapp, her i ask værbitt grå og mørk grå. Skapdørene kan leveres i hvitt, lys grå eller mørk grå. Innredningen leveres i hvitt. Løsningen lar deg utnytte de mange kvadratmeterne under trappen. Skapene er romslige og hele 60 cm dype.

Garderobe strynetrappa

Det høyeste skapet leveres med garderobestang og én hylle. Mye plass til oppbevaring uten at det tar plass i rommet.

Kontor Berg detailKONTOR
Når en planlegger å bygge nytt hus, er det ikke sikkert at en vil prioritere areal til kontor. Likevel kan både store og små ha behov for en kontorplass i hjemmet, et sted å finne ro til lekser, fluebinding, tegning eller tid foran dataskjermen. Stryntrappa Kontor gir hele familien en praktisk og lett tilgjengelig arbeidsplass med en romslig arbeidsflate, slik at flere kan sitte sammen. Lengden på bordplaten vil normalt være 2-2,5 meter og dybden rundt 1 meter. Stryntrappa Kontor er tilrettelagt med innfelt stikkontakt i bordplaten og en åpning langs veggen for kabler og ledninger. Kontorløsningen består også av to vegghyller og oppbevaringsskap for eksempelvis printer og papir.

Kontor Berg main liggende lukketdør

Kontor Berg stikkontaktFordi bordplaten er integrert med trappen får du en ekstra stor arbeidsflate. Her vist med bordplate og hyller i ask værbitt grå, samme treslag og overflatebehandling som trinnene. Hyllene er 30 cm dype og i massivt tre.

Stikkontakt til to støpsler er stilfullt innfelt i bordplaten.

kontor strynetrappa

Praktisk oppbevaringsskap som gir deg full utnyttelse av trapperommet. Skapdørene leveres i hvitt, lys grå eller mørk grå. Innredningen leveres i hvitt.

strynetrappa kontor

Bordplaten leveres i samme treslag og overflatebehandling som trappetrinnene, eller i malt utførelse. Hyllene leveres i samme tresort og overflate som bordplaten.

Kontor Fauna main liggende åpendør

Kontorløsningen vist på Stryntrappa Fauna, 180o svingtrapp utført i eik hvit lasur og hvitt.

Bod Fauna detail2BOD
De fleste nye boliger har bare én bod. Dette kan fort by på utfordringer for lagringsplass til tingene som du ikke bruker så ofte. Kofferter, slalomstøvler eller fiskeutstyr er ikke alltid like lett å stue inn på vaskerommet eller i et skap. Stryntrappa Bod gir deg maksimal utnyttelse til lagring i trapperommet. Selv under det laveste trappetrinnet har du plass. Boden er fleksibel i bruk. Du velger selv hvordan du vil organisere oppbevaring av dine ting, enten du foretrekker esker, oppheng eller flere hyller.
Stryntrappa Bod leveres med LED-belysning og én hylleseksjon innvendig.

Bod Foss main liggende åpendørDør og fronter leveres i hvitt, lys grå eller mørk grå. Hylleseksjonen leveres i hvitt.

bod strynetrappa

Stryntrappa Bod, her vist med lukket og åpen dør, gir et helhetlig preg med et moderne og rent uttrykk.

Bod Berg main liggende

En praktisk hylleløsning inngår som en del av Stryntrappa Bod. Hyllen er 30 cm dyp og gjør det enkelt for deg å systematisere mindre ting som ellers kan ha lett for å forsvinne i en stor bod.

Tre muligheter rett trapp

RETT TRAPP – TRE MULIGHETER
Stryntrappa Foss rett trapp i eik hvit lasur med lys grå farge. Se hvordan løsningene utnytter rommet på ulike måter. Du er den som kjenner ditt hjem best, og som ser hvilken løsning som passer dine behov – Stryntrappa Garderobe, Kontor eller Bod.

Tre muligheter 90 graders trapp

90° SVINGTRAPP – TRE MULIGHETER
Stryntrappa Berg, 90o svingtrapp levert med trinn i ask værbitt grå og resten i mørk grå. Se hvordan løsningene utnytter rommet på ulike måter. Du er den som kjenner ditt hjem best, og som ser hvilken løsning som passer dine behov – Stryntrappa Garderobe, Kontor eller Bod.

Tre muligheter svingtrapp

180° SVINGTRAPP – TO MULIGHETER
Stryntrappa Fauna 180o svingtrapp i eik hvit lasur og hvitt. Se hvordan løsningene utnytter rommet på ulike måter. Du er den som kjenner ditt hjem best, og som ser hvilken løsning som passer dine behov – Stryntrappa Kontor eller Bod.

Alle tre konseptene tilpasses Stryntrappa trappene gjennom material og fargevalg.
Hagen AS har produsert trapper i Stryn siden 1934, og har i dag trappestudioer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Egersund, Stryn, Lillesand, Skien og Gjøvik.

Se mer på: http://www.stryntrappa.no/

Kontor Foss detail