Vi har bygget hus for flere generasjoner i Trøndelag – dette er kjernen i dagens boligbygging

Gjennom flere tiår har Blink Hus Midttømme og Blink Hus Bulls tilpasset og levert boliger for mennesker i alle livets faser. Noen av de som står bak, Arne Holten og Jørgen Bull, har vært til stede gjennom flere generasjoner og opplevd ulike svingninger og trender i boligmarkedet. En ting er sikkert: å bruke lokal kvalitet og kompetanse er fortsatt kjernen.

«Jeg er jo på steder der oldefaren min har vært og jobbet. Så jeg får ofte høre fra kunder hvordan han var. Det handler om å levere god, lokal kvalitet på første forsøk.» - Jørgen Bull

Selve styrken i Blink Hus handler nemlig om lokal kvalitet – å samarbeide med underleverandører som den lokale rørleggeren, elektrikeren, maleren eller flisleggeren som man vet leverer de produktene vi og kunden ønsker. Å se nytten i lokal kompetanse og erfaring sørger også for at Blink Hus er til stede enten du ønsker å bygge huset om fem, ti eller tjue år.

Flere ønsker total leveranse av ferdighus

Selv har Arne, prosjektleder i Blink Hus Midttømme, vært en del av bransjen siden 1975 som tømrer. Jørgen i Blink Hus Bulls knytter også røtter til yrket gjennom sin familie så langt tilbake som på begynnelsen av 1930-tallet. - Det er ikke til å legge skjul på at preferanser og behov har endret seg siden den gang. Vi opplever nå at flere og flere ønsker total leveranse av ferdighus. Ferdig tomt, ferdig planlagt, ferdig hus. Noen ønsker til og med huset ferdig møblert.

Vi hjelper deg altså med å få sydd sammen prosessen. Vi legger vekt på viktigheten av å være tilpasningsdyktig – enten du ønsker at vi tar oss av hele prosessen, eller dersom du ønsker å gjøre deler av jobben selv. Det er mange dokumenter og mye du skal ha oversikt over når du skal bygge hus. Vi er her for å hjelpe deg å nå boligdrømmen din på en behagelig måte.

Flere muligheter for tilpasning av husmodellene

Også på utforming av boliger har det skjedd mange endringer de siste årene. Enten du foretrekker funkishus, moderne hus, herskapelige hus eller tradisjonelle hus, har vi mye du kan velge i.

«Før var hustypene enten i høyre eller venstre versjon. Da ble det som regel bestemt ut fra hvilken side av dalen huset skulle stå på. I dagens marked ser vi at det er mer tilpasning med hensyn til tomtelandskap, adkomst og utsikt.»

- Arne Holten, prosjektleder i Blink Hus Midttømme

En huskatalog for alle og enhver

Både Blink Hus Midttømme og Blink Hus Bulls har fått mange henvendelser på husmodellene Tønsberg og Fredrikstad. Disse husene har også falt i god smak hos det norske folk på landsbasis. For å bli kjent med disse husene og 22 andre, kan du dykke ned i huskatalogen vår.

Bilde av knapp

Bilde av eneboligen Tønsberg
Husmodellen Tønsberg er et funkishus med saltak og store vindusflater, som begge er ettertraktede kvaliteter i en moderne enebolig. Denne eneboligen fikk også terningkast 5 i VGs store test av ferdighus.

Bilde av eneboligen Fredrikstad
Husmodellen Fredrikstad er et moderne hus med integrert garasje. En miks av materialer som tre, glass og mur i eksteriøret, gir boligen et tydelig funkispreg.

Om oss - Blink Hus Midttømme og Blink Hus Bulls

Vi sitter på hver vår kant av Trondheim og er leverandører innen husbygging, rehabilitering og tilbygg. Blink Hus Bulls befinner seg i Malvik og dekker midtre og nordlige deler av Trondheim. Blink Hus Midttømme holder til på Hovin i Gauldalen, og dekker midtre og sørlige del. Her er det fullt mulig å komme innom kontorene for en kopp kaffe og slå av en prat – du finner oss tross alt i nærområdet!

Blink Hus Midttømme har vært forhandler i Blink Hus siden 2017, men startet opp som entreprenørbedrift i 1991. Blink Hus Bulls er en av de nyere forhandlerne, og kom på banen som forhandler i 2021. Les mer om den 90 år lange erfaringen til familiebedriften bak Blink Hus Bulls.

Skal du pusse opp eller bygge nytt?

Vi tilbyr rehabilitering både for privatpersoner og bedrifter. Enten du skal pusse opp stua, skifte bordkledning eller bygge om kontorlokalene, har vi kompetanse til å hjelpe deg.

Kontakt oss i Blink Hus Midttømme eller Blink Hus Bulls for å høre mer om mulighetene som finnes her i Trondheim og omegn. Vi gleder oss til å se deg!