Hadlingen 7

Ny, moderne enebolig på Kyte. Estimert ferdigstillelse - julen 2021

Prisantydning 4 960 000 ,-

Omkostninger 30 000 ,-
Totalpris 4 990 000 ,-
Primærrom 136 m²
Bruksareal 150 m²
Soverom 3
Antall etasjer 2
Boligtype Enebolig
Eieform Selveier

Kontakt

Øystein Måkestad Daglig leder Telefon 91111255 E-post oystein.makestad@vossbyggsenter.no

Velkommen til Hadlingen 7 på Kyte.

Vi har for salg en ny, moderne enebolig med fantastisk utsikt. Bo i landlige omgivelser, med relativt kort vei til Voss sentrum. Boligen er estimert ferdigstilt til julen 2021 - en perfekt julegave til deg og din familie!

Se prospekt for boligen her

Klikk her for å se finn.no-annonsen

Om boligen

Evje er et moderne hus med store vinduspartier som slipper inn masse lys. Huset har et bruksareal på 150,2 kvm fordelt på to etasjer, så her får du mye hus for pengene!

Evje har inngangsparti i underetasjen. Her er det også en carport med stor sportsbod som ligg inntil husveggen. Underetasjen består av en praktisk entré med innebygd garderobeskap, en romslig hall med tilgang til underetasjens stue, et stort bad, bod samt to soverom hvorav det ene har walk-in garderobe.

Fra hallen er det trapp til 1. etasje som består av et stort, åpent område der du finner stue og kjøkken. I tillegg er det et stort bad med adgang til enda en walk-in garderobe. Det er også et stort soverom samt enda en praktisk bod. Fra kjøkkenet er det utgang til ein stor balkong hvor det er rikeleg med plass til å grille og spise middag på lune kvelder.

Om området

Voss er blitt verdensberømt som ekstremsportbygda. Her kan du prøve deg på alt fra fallskjermhopping og paragliding til rafting i trygge omgivelser. Vadring og fjellturer er også veldig populært.

Voss er omkranset av fjell og med Voss Gondol er fjellet også tilgjengelig for de med nedsatt funksjonsevne.
På vinteren blir Voss forvandlet til et vintereldorado med kilometervis med langrennløyper Dersom du ønsker å kjøre alpint er det bare ca. 15 min kjøretur til Voss Resort.

Voss har også mange stier og grusveier som egner seg godt for stisykling og tilrettelegginga for stisykling i bygden er under stadig utvikling.

Matkultur står sterkt på Voss og bygda er kjent for nettopp dette. De fleste restaurantene bruker lokale råvarer og kortreist mat når de serverer hjemmelagde og tradisjonsrike retter.

Voss har også lange tradisjoner innen ølbrygging og de fleste serveringssteder med bevilling har et godt utvalg av lokal drikke.

Forenklet nabolagsprofil

Nærhet til både naturen og Voss sentrum

Bo landelig og fredelig, men med kort vei til alt av nødvendige fasiliteter. 1 minutt gange fra boligen finner du busstopp som tar deg til Voss sentrum på 17 minutt (12 min med bil). Her finner du både barnehager, skuler, kjøpesentre med mer.

Boligen har en meget god beliggenhet med vakker panoramautsikt og gode solforhold året rundt!

Fremdrift og pris

Boligen er under bygging og planen er at den skal stå klar til jul 2021, avhengig av hvilke tilvalg som ønskes. Kjøper har tilvalgsmuligheter på produkter som f.eks. kjøkken, bad, garderobe, maling, fliser og elektro.

Pris kr. 4.990.000,-* inkl. mva.
*Pris gjelder standard leveranse, inkl. grusing av veger og parkeringsområde og maskinplanert terreng på tomta.