Istadvegen

Istadvegen - 4 moderne eneboliger - 4 990 000,-. Kun 1 igjen!

Prisantydning 4990000 ,-

Omkostninger 78000 ,-
Totalpris 5068000 ,-
Primærrom 132 m²
Bruksareal 141 m²
Soverom 4
Antall etasjer 2
Boligtype Einebustad
Eieform Eier (Selveier)

Kontakt

Kai Arne Hårklau Salgsansvarlig Telefon 91601228 E-post kai@vossbyggsenter.no

Boliger

Velkommen til Istadvegen og fire moderne, einebustader som nå er til salgs. Kun 1 igjen.

Klikk her for å se finn.no-annonsen

Om bustadene

Moss er eit moderne hus med stor balkong og carport. Kledning i brunt treverk. Huset har eit bruksareal på 140,8 kvm fordelt på to etasjar, så her får du mykje hus for pengane!

Luftig og moderne atmosfære

Du kjem inn i ein romsleg entré med plass til garderobe og direkte tilgang til bad/vaskerom. Moss har ein åpen og praktisk stue- og kjøkkenløysning. Her er store vindauge og dør til uteplass med overbygd pergola. Frå kjøkkenet er det adkomst til ein praktisk bod. I samme etasje finn du også eit rom som kan brukast til kontor eller soverom.

Stor stove og balkong

Frå trappen opp til 2.etasje kjem du inn i ein romsleg loftstove. Store vindauge og ein dobbel balkongdør strekker seg heilt ned til golvet, og tilfører mengder av lys og luft til rommet. Balkongen fungerer som ein forlengelse av stova. I samme etasje finn du eit svært romsleg og behageleg bad med badekar, og tre store soverom. Her er også en ekstra bod på nesten 4 m2, som gir mengder av ekstra lagringsplass.

Romslig, overbygget platting og praktisk carport

Utanfor inngangsdøren finn du ein overbygd carport, og en romslig sportsbod med plass til ski, sykler og annet utstyr. Uteplassen består også av en platting med pergola. Moss er rett og slett boligen for familien som ønsker den perfekte kombinasjonen av stilsikkert design og luftige, praktiske løsninger.

Moglegheit for tilpasning

Kjem du tidlig nok inn i prosessen, kan du setje ditt personlege preg på bustaden. Vi gjer deg moglegheit til å velje det du måtte ynskje av interiørtilval og lignande.

Nærheit til både Voss sentrum og naturen

Bu landleg og fredeleg, men med kort veg til alt av nødvendige fasilitetar. 4 minutt gange frå bustadane finn du busstopp som tek deg til Voss sentrum på 12 minutt. Her finn du både barnehagar, skular, kjøpesenter med meir.

Voss har blitt verdskjend som ekstremsportbygda - og her kan du prøva deg på alt frå fallskjermhopping og paragliding til rafting i trygge omgjevnader. Om vinteren vert Voss forvandla til eit vintereldorado der du kan boltra deg i to ulike skianlegg, kilometervis med langrennsløyper eller i den flotte fjellheimen vår. Voss Resort, med sin fantastiske plassering med flotte utsiktsforhold, nydeleg natur og eit mangfaldig aktivitetstilbod, ligg kun 16 min køyretur unna.

Forenklet nabolagsprofil


Skjervfossen

På vegen mellom Granvin og Voss ligg Skjervsfossen. Skjervsfossen er ein av to fossar tett i tett med eit fall på 150 meter. Frå bustadene tek det kun 9 minutter med bil til denne fantastiske naturopplevinga.

Skjervsfossen byr på eit varsamt tilrettelagt nettverk av stiar, trapper, utsiktspunkt, kvileplassar, rast og parkering. Opplevinga av fossen varierer ut frå ståstad i landskapet, ver, årstider og vassmengde. Ved foten av fossen kan du oppleve ”Dusjen”, eit vakkert landskapsrom der kreftene frå fossefallet buldrar i kroppen. Her er det, som namnet seier, ikkje vanskeleg å få seg ein dusj når fossen er stor.