STORD: Nytt bustadbygg på Ådland. Kun to leilegheiter ledige.

Prisantydning 3 280 000 ,-

Omkostninger 11 920 ,-
Totalpris 3 291 920 ,-
Primærrom 77-85 m²
Bruksareal 77-85 m²
Antall etasjer 1
Boligtype Leilegheit
Eieform Eier (Selveier)

Kontakt

Bjørn Storebø Salskonsulent Mobil 98289939 bs@valvatne.no Send e-post

Boliger

Velkommen til Olvikvegen på Ådland. Nytt, moderne leilegheitsbygg.

Bustadblokka btår av 9 leilegheiter. Av disse er det kun to ledige! Dei som ikje er solgt er den nedste til høgre og den i 3. etasje, i midten. I nærområde finn du matbutikk rett over vegen, samt barnehage og barneskule i nærområdet. I Tillegg ligg den nye Nordbygda ungdomsskule med idrettsanlegg og turløype innanfor kort gangavstand. Klikk her for å sjå film frå bustadprosjektet.

Bustadene

Størrelse på gjenværande leilegheiter er ca. 76 og 86 kvm. Da med to eller tre soverom, kombinert stove/kjøken, bad, entre, bod og sportsbod. Planløysninga legg tilrette for ein enkle kvardagslogistikk. I tillegg er leilegheitene vestvendte som ikkje berre gjev deg utsikt, men naturleg lysinnslepp gjennom dei store vindauga. Du får også fine ettermiddagar og lange kveldar med sol på terrassen.

Leilegeitene er lettstelte og krev minimalt med vedlikehad. Med heis i bygget får du ein enklare kvardag, både for dei med barnevogn og den litt eldre garde.

Utvendig har du som nevnt eigen terrasse, sportsbod og parkeringsplass, i tillegg til at uteområda er ferdig asfaltert og opparbeid med plen og beplantning.

Nabolagsprofil