Renesvegen, 5709 Voss

Prosjektert enebolig - boligtypen Fredrikstad

Prisantydning 6990000 ,-

Omkostninger 75000 ,-
Totalpris 7065000 ,-
Primærrom 161 m²
Bruksareal 156 m²
Soverom 3
Antall etasjer 2
Boligtype Enebolig
Eieform Selveier
Energimerking B

Kontakt

Per Gunnar Rønningen Daglig leder Telefon 90500038

Boliger

Fredrikstad - moderne funkishus med stor balkong og integrert garasje.

Åpent og praktisk hus i funkisstil, fordelt på 160,5 m2. En lekker miks av tre- og murstruktur som gir huset en moderne og rustikk fasade. Innvendig har huset en luftig og arealeffektiv planløsning.

Luftig hovedetasje med god utsikt

I andre etasje ligger en åpen stue- og kjøkkenløsningen. Her er det store vinduer som slipper inn mengder med naturlig lys og gir god utsikt. En stor balkong strekker seg i en L-formasjon rundt huset, og fungerer som en forlengelse av kjøkkenet og stuen. I samme etasje finner du også et stort soverom med direkte adkomst til garderoberom og et eget bad.

Praktiske løsninger for en aktiv familie

I første etasje er det en romslig gang. Herfra kommer du inn i husets andre stue. Også her er det store vinduer som strekker seg helt ned til gulvet, noe som gir rommet en lys og luftig atmosfære.

I samme etasje er det tre romslige soverom, med direkte tilknytning til stuen. Her er også husets andre bad, i tillegg til et separat WC. Huset har også et eget vaskerom.

Integrert garasje med adkomst til vaskerom

Garasjen er på over 20 kvm med direkte adkomst til sportsbod med mye lagringsplass. Fra sportsboden kommer du inn i vaskerommet – en utrolig praktisk løsning. Fredrikstad-huset er rett og slett perfekt for deg som ønsker åpne og praktiske løsninger i en moderne og lekker innpakning.

NB! Som kjøper står fritt til å velge mellom andre hus i Blink Hus sin katalog, så lenge det er innenfor reguleringsbestemmelsene. Ta kontakt for mer informasjon.