Renesvegen, 5709 Voss

Prosjektert enebolig - boligtypen Skien

Prisantydning 6890000 ,-

Omkostninger 75000 ,-
Totalpris 69650000 ,-
Primærrom 187 m²
Bruksareal 205 m²
Soverom 4
Antall etasjer 2
Boligtype Enebolig
Eieform Selveier
Energimerking B

Kontakt

Per Gunnar Rønningen Daglig leder Telefon 90500038

Boliger

Skien - vinkelhus med mye plass

Med et bruksareal på mer enn 200 kvm er dette huset perfekt for storfamilien som trenger ekstra mye plass.

Stilrent hus med store vindusflater

Skien er et hus for deg som elsker rene og enkle linjer. Her får du en lys og luftig bolig med store vindusflater, som fyller huset med naturlig lys.

Skien er dessuten et vinkelhus, noe som betyr at det er mulighet for flere verandaer, med skjerming for vind. Det er totalt tre overbygde utekroker på bakkeplan, samt en stor balkong med utgang fra andreetasje. Skien gir deg med andre ord mulighet til å nyte husets omgivelser fra alle vinkler.

Åpen planløsning og funksjonell rominndeling

Første etasje, med stue og kjøkken, har åpen planløsning med god plass til familie og gjester. Her er det mulighet for lage mat og samtidig være en del av selskapet.

I tillegg til det store kjøkken- og stuearealet er husets første etasje utstyrt med alle de praktiske rommene du trenger. Entréen har god garderobeplass.

Fra entréen er det tilgang til et romslig badeværelse, et praktisk vaskerom samt et rom som kan benyttes som soverom, kontor eller gjesteværelse. I andre etasje er det en stor deilig loftstue som kan brukes til TV-stue eller lekeområde for barna. Etasjen består ytterligere av tre store soverom og et stort bad.

NB! Som kjøper står fritt til å velge mellom andre hus i Blink Hus sin katalog, så lenge det er innenfor reguleringsbestemmelsene. Ta kontakt for mer informasjon.