Renesvegen, 5709 Voss

Prosjektert enebolig - boligtypen Vadsø

Prisantydning 6390000 ,-

Omkostninger 75000 ,-
Totalpris 6465000 ,-
Primærrom 150 m²
Bruksareal 154 m²
Soverom 3
Antall etasjer 2
Boligtype Enebolig
Eieform Selveier
Energimerking B

Kontakt

Per Gunnar Rønningen Daglig leder Telefon 90500038

Boliger

Vadsø – moderne og sprek enebolig

Vadsø har luftig og effektiv planløsning, og er spekket med lekre detaljer både innvendig og utvendig. Et hus på 154,4 kvm, som passer utmerket for hele familien!

Luftige og åpne oppholdsrom

Vadsø er på to plan, hvor du i hovedetasjen finner oppholdsrom og en stor overbygget balkong. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har en L-formasjon, og gjør at huset naturlig inndeles i soner samtidig som det gir en luftig og behagelig romfølelse.

Store vinduer er vendt ut mot hagen, og slipper rikelig med dagslys inn i oppholdsrommene. Kombinert med en balkong som dekker hele kortsiden av huset, kan du nyte sollyset fra morgen til langt på kveld.

I samme etasje har du også et toalett, og en utvendig sportsbod på 5 kvm.

Arealeffektiv og praktisk underetasje

Underetasjen er preget av en utmerket planløsning - her går ingen kvadratmeter til spille. Trappen ned fra hovedetasjen har direkte adkomst til en romslig gang. Her finner du også husets tre soverom, hvor alle er vendt ut mot hagen.

Samtlige soverom er av god størrelse, hvor det minste er på 9,5 kvm. Hovedsoverommet har direkte utgang til hagen. I samme etasje finnes to bad og et separat vaskerom. Den effektive og gjennomtenkte romfordelingen, i kombinasjon med det luftige og moderne uttrykket, gjør huset til et perfekt valg.

NB! Du som kjøper står fritt til å velge mellom andre hus i Blink Hus sin katalog, så lenge det er innenfor reguleringsbestemmelsene. Ta kontakt for mer informasjon.