Renesvegen, 5709 Voss

Rene-feltet - Tre ulike prosjekterte eneboliger med fantastisk utsikt, gjennomført standard og praktiske planløsninger

Prisantydning 6390000-6990000 ,-

Omkostninger 75000 ,-
Totalpris 6465000-7065000 ,-
Primærrom 150-187 m²
Bruksareal 154-205 m²
Antall etasjer 2
Boligtype Enebolig
Eieform Eier (Selveier)
Energimerking B

Kontakt

Per Gunnar Rønningen Daglig leder Telefon 90500038 E-post pg@vossbyggsenter.no

Boliger

Velkommen til Renesvegen og tre prosjekterte eneboliger. Vi minner om at kjøper står fritt til å velge mellom andre hus i Blink Hus sin katalog, så lenge det er innenfor reguleringsbestemmelsene. Ta kontakt for mer informasjon.

Prosjektert bolig - Vadsø

Vadsø har luftig og effektiv planløsning, og er spekket med lekre detaljer både innvendig og utvendig. Et hus på 154,4 kvm og to plan, som passer utmerket for hele familien! Klikk på bolig 1 i enhetsvelgeren for mer informasjon.

Prosjektert bolig - Fredrikstad

Åpent og praktisk hus i funkisstil, fordelt på 160,5 kvm. En lekker miks av tre- og murstruktur som gir huset en moderne og rustikk fasade. Innvendig har huset en luftig og arealeffektiv planløsning. Klikk på bolig 2 i enhetsvelgeren for mer informasjon.

Prosjektert bolig - Skien

Med et bruksareal på mer enn 200 kvm, er dette huset perfekt for storfamilien som trenger ekstra mye plass. Skien er et hus for deg som elsker rene og enkle linjer. Her får du en lys og luftig bolig med store vindusflater, som fyller huset med naturlig lys. Klikk på bolig 3 i enhetsvelgeren for mer informasjon.


Nærhet til både Voss sentrum og naturen

Boligene ligger landlig og fredelig til i Renesvegen, men med kort vei til alt av nødvendige fasiliteter. 3 minutt gange fra boligen finner du busstopp som tar deg til Voss sentrum på 8 minutt. Her finner du både barnehager, skoler, kjøpesentre med mer.

Voss er blitt verdensberømt som ekstremsportbygda. Her kan du prøve deg på alt fra fallskjermhopping og paragliding til rafting i trygge omgivelser. Vadring og fjellturer er også veldig populært.

Voss er omkranset av fjell og med Voss Gondol er fjellet også tilgjengelig for de med nedsatt funksjonsevne.
På vinteren blir Voss forvandlet til et vintereldorado med kilometervis med langrennløyper Dersom du ønsker å kjøre alpint er det bare ca. 21 min kjøretur til Voss Resort.

Voss har også mange stier og grusveier som egner seg godt for stisykling og tilrettelegginga for stisykling i bygden er under stadig utvikling.

Matkultur står sterkt på Voss og bygda er kjent for nettopp dette. De fleste restaurantene bruker lokale råvarer og kortreist mat når de serverer hjemmelagde og tradisjonsrike retter.

Voss har også lange tradisjoner innen ølbrygging og de fleste serveringssteder med bevilling har et godt utvalg av lokal drikke.

Skjervfossen

På veien mellom Granvin og Voss ligg Skjervsfossen. Skjervsfossen er en av to fosser tett i tett med et fall på 150 meter. Fra boligene tar det kun 12 minutter med bil til denne fantastiske naturopplevelser

Skjervsfossen byr på et tilrettelagt nettverk av stier, trapper, utsiktspunkt, rasteplasser og parkering. Opplevelsen av fossen varierer ut fra hvor du ser den fra, vær, årstid og vannmengde. Ved foten av fossen kan du oppleve ”Dusjen”, et vakkert landskapsrom der kreftene fra fossefallet buldrer i kroppen. Her er det, som navnet seier, ikke vanskelig å få seg en dusj når fossen er stor.


Om Voss Byggsenter

Voss Byggsenter har over 30 års erfaring med bygging og salg av boliger og hytter, i og rundt Voss. Dette er en trygghet for deg når du skal kjøpe eller bygge din nye bolig eller hytte. Voss Byggsenter er både forhandler av Blink Hus og Saltdalshytta. Egne lokale snekkere med fagbrev og tett samarbeid med andre lokale underleverandører gjør oss til en trygg og foretrukket samarbeidspartner i nærområdet.

Vi tilbyr en sømløs prosess, enten du ønsker standard enebolig eller arkitekttegnet, fra du presenterer bolig- drømmen til ferdig bygget bolig. Vi ser fram til å høre fra deg, slik at vi kan hjelpe med å realisere deres boligdrøm i Renesvegen.