Øvre storehagen 43, 5700 Voss

SOLGT! Boligtomt med byggeklausul, panoramautsikt over Vossebygda.

Prisantydning 1950000 ,-

Omkostninger 48750 ,-
Totalpris 1998750 ,-

Kontakt

Øystein Måkestad Daglig leder Telefon 91111255 oystein.makestad@vossbyggsenter.no Send e-post

Adkomst

Adkomst via vei frem til tomten. Skriv inn Øvre Storehagen 43 i Google maps eller din foretrukne kartløsning. Trykk deretter på veibeskrivelse og skriv inn ønsket startpunkt. Da får du en nøyaktig veibeskrivelse fra hvor du måtte befinne deg. Tomten ligger 5 minutter med bil fra Voss Sentrum, 2,6 km.


Beliggenhet

Sikre deg denne unike muligheten, kun 5 minutter utenfor Voss Sentrum. Tomten er regulert for enebolig med utleiedel og ligger landlig til i høyden med svært god utsikt mot Voss. Turmulighetene finner du like utenfor ytterdøren din. Kun 5 minutters kjøretur til alt av nødvendige fasiliteter, og litt mer.
For mer informasjon, tomtebefaring eller generelle spørsmål, ta direkte kontakt med Øystein Måkestad i Voss Byggsenter

Om området

Voss er blitt verdensberømt som ekstremsportbygda. Her kan du prøve deg på alt fra fallskjermhopping og paragliding til rafting i trygge omgivelser. Vadring og fjellturer er også veldig populært.

Bygden er omkranset av fjell og med Voss Gondol er fjellet også tilgjengelig for de med nedsatt funksjonsevne.

På vinteren blir Voss forvandlet til et vintereldorado med kilometervis med langrennløyper Dersom du ønsker å kjøre alpint er det bare ca. 15 min kjøretur til Voss Resort.
Voss har også mange stier og grusveier som egner seg godt for stisykling og tilrettelegginga for stisykling i bygden er under stadig utvikling.

Matkultur står sterkt på Voss og bygda er kjent for nettopp dette. De fleste restaurantene bruker lokale råvarer og kortreist mat når de serverer hjemmelagde og tradisjonsrike retter.
Voss har også lange tradisjoner innen ølbrygging og de fleste serveringssteder med bevilling har et godt utvalg av lokal drikke

Om Voss Byggsenter

Blink Hus Voss Byggsenter startet opp i 1991. Vi er eit tradisjonsrikt byggefirma som bygger både hus, hytter. Vi har god lokal erfaring med bygging og kunnskap og bygg. Vi har egene lokale snekkere som har fagbrev samt at vi er godkjent som lærlingbedrift. Med sentral godkjenning. Vi har tett samarbeid med andre lokale underleverandører som t.d. rør og elektrikker. Dette er viktig for deg som kunde å ha frihet til å velge individuelle løsninger. Vi har derfor stor fleksibilitet i leveransform og produktutvalg. Grunntanken er å bygge kvalitetshus / hytter foranket i lokal tradosjon, fagkunnskap, seriøsitet hele byggeprosessen. I tillegg har vi en stor kjøkkenutstilling i Voss kjøkkensenter AS. De selger Sigdal og har et av Voss største og finaste kjøkkenbutikk med et stort utvalg av kjøkken, bad, garderobe.

Beskaffenhet

Leveres som råtomt, slik den er.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4621
Gårdsnr: 194
Bruksnr: 169