Kjøpe, bygge eller pusse opp?

Går du med planer om å bygge hus eller hytte? Eller har du kanskje ønsker om oppgradere eksisterende bolig til dagens standard? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den riktige løsningen for deg!

Våre to Blink Hus-avdelinger i Molde og Elnesvågen bygger eneboliger, flermannsboliger og hytter for kunder og i egen regi, i tillegg til å utvikle tomteområder for eneboliger og hytter. Tilsammen produserer vi hvert år i overkant av 30 boenheter.

Vårt hovedsatsingsområde er Romsdalshalvøya, med kommunene Hustadvika, Molde, Gjemnes og Aukra som de største salgskommunene, men vi er også behjelpelig med hus og hytter i andre områder.

Vi hjelper deg gjennom hele byggeprosessen - fra prosjektering, utarbeidelse av søknader, prosjektledelse, oppføring og frem til ferdig resultat.

Avdeling Elnesvågen - kontakt oss her >>

På kontoret i Elnesvågen treffer du Simon, Kjell Inge, Pernille, Jarle, Torstein, Kato og Daniel (ikke på bildet).

Hus for enhver smak

Liker du store vindusflater, naturlig lys og åpen planløsning, eller har du sansen for det tradisjonelle med klassiske og nostalgiske elementer? Vi har 38 ulike ferdighus - fra det helt tradisjonelle til det ultramoderne.  Av disse har vi også 9 ulike BoSmart-hus. Det som kjennetegner disse boligene er at de er kompakte, uten unødvendige vinkler og fordyrende materialer, men med fullverdig bostandard. Med et BoSmart-hus er også kravene til egenkapital mindre - perfekt for nyetablerte som drømmer om egen bolig!

Selv om man velger å ta utgangspunkt i et ferdighus, er det alltid rom for å gjøre egne tilpasninger. Vi har egen arkitekt på huset, samt et tett samarbeid med Mestergruppen Arkitekter, en av landets største kompetansemiljø på trehus med over 60 arkitekter og ingeniører. Med egen tømrergjeng, Blink Snekkerne, har vi en solid og faglig sterk håndverkerkompetanse internt.

Ta en kikk på vårt store utvalg av husmodeller her.

Fredrikstad

Funkishuset Fredrikstad er den nyeste husmodellen i Blink Hus-porteføljen.

Hyttedrømmen

I vårt store sortiment av ferdighytter er vi sikre på at du vil finne en hytte som passer for deg og dine behov. Vi har 17 ulike ferdighytter for fjellet, og 8 ulike sjøhytter. I tillegg har vi 11 praktiske og kompakte BoSmart-hytter med samme smarte utnyttelse som våre BoSmart-hus.

Ta en nærmere kikk på alle våre ferdighytter her.

Blatind Hovedperspektiv

Blåtind er en moderne og stilig hytte som inngår i BoSmart-serien.

Pusse opp, bygge om eller bygge på?

Vi tar på oss prosjekter gjeldene private boliger, hytter, næringsbygg, landbruksbygg og offentlige bygg. Vi bistår gjerne med prosjektering, byggesøknader, tilbygg, påbygg, ombygging, isolering, skifte kledning og tak, terrasse og garasje.  Vi koordinerer arbeidet med alle involverte parter, og du trenger kun å forholde deg til oss.

Spør oss om referanser - vi viser deg gjerne noen av prosjektene vi har jobbet med.

Avdeling Molde - kontakt oss her >> På kontoret i Molde treffer du Mads, Magnus, Janne, Svein og Bjørn Ove.

Kontakt oss på tlf. 712 53 500, eller blinkhus@dalemalo.no, så hjelper vi deg  med å realisere hus-eller hyttedrømmen!

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook! Vi legger ukentlig ut inspirasjon, prosjekter vi jobber med og andre glimt fra det daglige arbeidet, både fra kontoret og ute på byggeplass.

Instagram Facebook-icon