Blink Hus Berge Sag

Blink Hus Berge Sag, Ølensvåg

Blink Hus Berge Sag er Haugalandet største og mest erfarne boligleverandør.

Berge Sag er i dag den største boligleverandøren på Haugalandet. Berge Sag har prosjekter spredt ut over regionen. Vi jobber hardt for å legge til rette for de som ønsker det får oss som husleverandør. Berge Sag bygger det du ønsker og er behjelpelige med å tilrettelegge for dine behov.

Bedriften har over 100 egne ansatte, omsette hus, hytter, tomter og byggvarer for over 300 millioner.

Berge Sag har hovedkontor med prosjektering, byggeledelse og salg av hus/hytter og XL Bygg byggvarehus i Ølensvåg, tilskjæringsanlegg i Ølen.

Berge Sag har også kontor i Bergsenterert på Raglamyr, Haugesund med salg av hus, hytter og leiligheter.

Berge Sag har også egen avdeling for byggfornyelse. Berge Sag er blant grunnleggerne av og medlem i den nasjonale byggekjeden Blink Hus og den nordiske byggevarekjeden XL Bygg

Mottoet er fortsatt at ingen oppdrag er for store, og ingen er for små. Solid og nøktern styring av den daglige driften gir gunstige vilkår for kundene.

Relaterte artikler

Den hytta vil vi ha!

De hadde ingen planer om å kjøpe hytte på fjellet. Men på første nyttårsdag i fjor gikk de tur forbi den moderne Blink-hytta. Da så de på hverandre og sa: "Den kjøper vi!"
Mulighetene med rehabilitering av hus

Mulighetene med rehabilitering av hus

Du har funnet den perfekte tomta med et sjarmerende hus. Den ultimate plassen med nydelig utsikt og idylliske omgivelser. Det er bare ett hinder. Huset er gammelt. Du har to valg: Enten kan du rive alt og starte på nytt, eller så kan du rehabilitere og fornye originalhuset.

Våre ansatte

Ellef Kvalvågnes

Ellef Kvalvågnes

Selger
Blink Hus Berge Sag

Kontakt oss

image placeholder