Går du med byggeplaner? Har du en "skatt" liggende uten at du vet det?

Er du på jakt etter ny bolig? Ønsker du råd og tips om boligbygging? Trenger du hjelp med fradeling av tomten din?

HAR DU TOMT OG GÅR MED BYGGEPLANER?

Det å planlegge å bygge et hus er en krevende prosess. Det er mye å ta stilling til både i de tidlige faser av planleggingen og underveis i byggeprosessen. Mange spørsmål dukker opp; Hvordan komme i gang? Hva må vi tenkte på? Hvordan søke om byggetillatelse? Hvilken hustype kan vi velge? Hvilke muligheter har vi? Hvor lang tid vil det ta? Hva vil det koste?

Par møter arkitekt

Dette er spørsmål som vi kan hjelpe deg med å besvare, hos oss vil du blant annet få:

     • Råd om hvilke hustyper som passer på tomten din og mulige alternative løsninger
     • Hjelp til å finne en planløsning som passer deg
     • Tips og råd om hva du bør tenke på i forbindelse med planlegging og bygging av bolig
     • Veiledende priser for våre hustyper
     • Veiledende budsjettpriser på andre fag som grunnarbeid, grunnmur, flislegging osv.
     • Tips, råd og informasjon vedrørende byggesaksbehandling

ER DU PÅ JAKT ETTER NYOPPFØRT BOLIG?

Om du verken har mulighet til eller ønske om å bygge selv, og heller vil kjøpe en nyoppført bolig, kan vi også hjelpe deg.

Kongsberg hus hovedperspektiv 2

Vi bygger både eneboliger, tomannsboliger og flermannsboliger med vekt på nærhet til blant annet skole, barnehage, lege og nærbutikk. Felles for alle prosjektene er at de bygges på nøye utvalgte tomter og med hustyper som våre arkitekter har tegnet og som er tilpasset disse tomtene. Vi vil kunne tilby en rekke ulike typer boliger i forskjellige prisklasser og med ulike planløsninger.

Fordelene ved å kjøpe en nyoppført bolig fra oss er mange. Du slipper mye av stresset som vanligvis forbindes med boligbygging. Du trenger ikke å bruke tid på å jakte etter tomt og du slipper å bruke mye tid og krefter på planleggingsfasen - dette tar vi oss av.  Vi håndterer også hele byggesaksprosessen og vi sørger for koordinering av andre fag. Kjøper du en ferdigprosjektert bolig fra oss vil du også vite nøyaktig hva sluttsummen vil bli. Ved kontraktinngåelse på et tidlig tidspunkt, kan du allikevel kunne være med å sette ditt preg på boligen og gjøre den mer personlig om du ønsker dette.


Ta konakt i dag for å avtale et uforpliktende møte!