Hvem er vi?

Blink Hus Helge Rød er en familiebedrift som ble etablert i 1961 og har siden den gang bygget flere hundre hus og hytter i Bergen og omegn kommunene.

Lokal familiebedrift rik på norske tradisjoner!

Hovedkontoret vårt ligger på Hauge i Osterøy kommune, og selv om mange av våre byggeprosjekt er på Osterøy bygger vi også i mange andre kommuner, som for eksempel: Bergen, Os, Samnanger, Kvam, Sund, Fjell, Askøy, Vaksdal, Meland, Øygarden, Radøy, Lindås og Austrheim.

Tømrer i arbeidDitt hus – vår stolthet!

Vi har lange tradisjoner og bred kompetanse innen byggfaget og leverer god kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Våre tømrere har en genuin interesse for det norske tømrerfaget og en stolthet til arbeidet de utfører, noe som gjenspeiler seg i sluttproduktet.

Gjennomtenkte hus modeller – individuelt tilpasset

Som medlem av BLINK HUS kjeden har vi et solid nettverk med kompetanse. Vi er tilknyttet et eget arkitektkontor som har utviklet en rekke hus modeller i ulike stilarter. Fra det klassiske, tradisjonelle til det hypermoderne og spreke. Vi har hus som passer for den som vil ha mye hus for pengene, den som vil ha et praktisk hus, den som vil ha et moderne hus, et storslagent hus eller et spenstig hus. I tillegg tilpasser våre arkitekter alle våre hus modeller slik at du får akkurat det huset du har drømt om.

Par møter arkitekt

Enkel byggeprosess

I Blink Hus Helge Rød er vårt motto å gjøre det enklere for deg å bygge. Dette innebærer at du som kunde skal slippe mest mulig arbeid, slik at prosessen oppleves som positiv hele veien. Vi jobber etter en byggeprosess som er delt inn i ulike faser.

Det hele starter med planlegging og prising. Sammen med selger finner vi en løsning som passer i forhold til dine ønsker og behov.

Når kontrakten er inngått går vi i gang med videre prosjektering. Vi utarbeider tegninger og spesifikasjoner, samt ordner med byggesøknader og andre formaliteter. Ved godkjent byggetillatelse inviterer vi deg til et møte sammen med byggeleder. Byggeleder får nå et klart bilde av hva som er avtalt mellom kunde og selger. Deretter avtales videre framdrift før bygging settes i gang.

Ta gjerne kontakt for en uformell husprat!