Minde

MINDE - storslagent herskapelig

Minde er det perfekte valget for deg som vil bo herskapelig, med mange muligheter for individuelle tilpasninger.

Storslagent herskapelig

Minde er et herskapelig og storslagent hus. Fra det harmoniske valmtaket og de stramme søylene, til de generøse og funksjonelle rommene i begge etasjer, er det ingenting som er beskjedent ved dette huset og dets 213 m2.

God plass til å realisere dine drømmer

Den åpne kjøkken- og spisestuedelen på nærmere 70 m2 i hovedetasjen, passer ypperlig for den sosiale storfamilien og de hygge stundene sammen med venner.

Drømmen om et stort, bonderomantisk og funksjonelt kjøkken er bare en av mange høyst realiserbare tilpasningsmuligheter.

Innbydende utemuligheter

Utvendig er fasaden preget av stilfulle og egenartede detaljer. På samme plan som hovedetasjen, har du også en innbydende og stor balkong, som også kan utvides med en terrasse som omkranser store deler av huset ditt.

Opplyst sone for rekreasjon

Underetasjen kan gjerne karakteriseres som en stor rekreasjonssone, med stue, stort bad, to soverom og utgang til terrassen på bakkeplan og til den grønne hagen din.

Som Minde-huset ellers har også denne etasjen rikelig med store vinduer som fyller boligen med naturlig lys og utsyn til den omkringliggende naturen.

Minde er den perfekte boligen for deg som vil ha et stort og innholdsrikt hus med mulighet for å realisere dine største boligdrømmer.

Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Minde.BYA: 151,1m2
BRA bolig: 213,2m2
Overbygget uteareal: 24,0m2
P-rom: 191,4m2
Største lengde: 15,4m
Største bredde: 11,6m
Type tomt: Skrå
Antall soverom: 3