Andås

Andås - moderne hus for skrå tomt.

Med sin detaljrike og kontrastfulle kledning i tre, er Andås rett og slett en fryd for øyet.

Innvending byr huset på en luftig og åpen atmosfære med sine skråtak og store takhøyder. Underetasjen består av tre store soverom, hvor det ene har et eget rom for garderobe.

I etasjens store entré har du trappen opp til første etasje og et gjeste-WC. Ellers finner du på dette boligplanet en praktisk sportsbod med god oppbevaringsplass og utvendig adkomst, vaskerom og et bad.

Dette innbydende husets førsteetasje har en vinkelformet, stor og åpen stue-/kjøkken-løsning på nesten 50 m2.
Det store allrommet har dessuten skråtak som sammen med store takhøyder og gode vindusflater gir en luftig og naturlig opplyst atmosfære.

På dette planet har du også ett bad, to boder og en delvis overbygget balkong med spilerekkverk og adkomst fra stuen. Et hus med flotte utvendige kontraster Fasaden består i all hovedsak av tre.

Mens brorparten av kledningen er stående bord i lyse trefargede nyanser, danner de liggende bordene med sin mørkebrune farge en dyp og flott kontrast i husets ytre. Utvendig, og på samme plan som underetasjen, har du også her et større uteområde, delvis under førsteetasjens balkong.

Andås er tegnet for deg som har skrå tomt, og som drømmer om et romslig hus med mye luft og stemningsgivende kontraster.

BYA: 119,5m2
BRA: bolig 154,7m2
Overbygd areal: 34,1m2
P-rom: 137,7m2
Største lengde: 15,7m
Største bredde: 10,2m
Type tomt: Skrå
Antall soverom: 4
Passer for skrå tomter