Aurdal

Et vakkert sveitserhus med god plass.

Aurdal er en svært populær hustype. Det vakre midtpartiet og de mange detaljene gir dette huset et utrolig sjarmerende uttrykk. Med et bruksareal på mer enn 170 m2 og flott sveitserstil, er det lett å forstå at mange velger akkurat dette huset.


Gode oppbevaringsmuligheter
Den flotte inngangsdøren viser vei og ønsker deg velkommen inn i et hus preget av mange detaljer. I tilknytning til den romslige entréen er det en bod for oppbevaring av sports- og fritidsutstyr. Ideelt for den aktive familien.

Få drømmen om et bondekjøkken oppfylt
I resten av førsteetasje er det lagt opp til kos og sosialt samvær med mulighet for en åpen kjøkkenløsning. Her kan du oppfylle drømmen om det store bondekjøkkenet som med sikkerhet blir samlingspunktet for hele familien.
Terrassen gir deg mulighet for å koble sammen hus og hage. Her kan du invitere ut gjester og familie for å nyte den omkringliggende naturen.

Romslig andreetasje
Den vakre trappen i husets gang fører deg til andre etasje hvor skråtaket skaper en ekstra koselig atmosfære. Her er det en romslig loftstue, fire soverom og et stort bad. Med mange kvadratmeter og sjarmerende sveitserstil er det ikke så rart at dette huset er en favoritt blant kundene våre.

Kontakt oss i dag for å høre mer om Aurdal
BYA: 124,1m2
BRA bolig: 176,6m2
Overbygget utearial 25,8m2
P-rom: 170,8m2
Største lengde: 14,2m
Største bredde: 11,5m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 4
Tegningsnr.: P718
Last ned prospekt
Passer for flate tomter