Bamble

Bamble - en moderne enebolig på ett plan.

Bamble er et stilig og moderne hus som har en lekker trekledning og rene linjer. Innvendig har Bamble en spennende planløsning, med et bruksareal på 92,3 m2.

Til høyre for husets inngangsparti finner du en bod som passer for oppbevaring av sportsutstyr og hageredskaper.

Huset har tre romslige soverom, der det største er på 11,3 m2 med eget rom for garderobe, og det minste på 8,3 m2 med adgang til en egen bod. Fra gangen har du også adgang til badet, samt enda en bod.

I enden av gangen finner du husets kjerne, en romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Her har du plass til både et stort spisebord for hyggelige middagsselskaper, og sofakrok for sene kvelder.

I tillegg til en smart og arealeffektiv planløsning, har du fra stua adkomst til terrassen hvor du kan trekke frisk luft og nyte morgensolen.

Bamble er tegnet for flat tomt, og passer for perfekt for de som ønsker et smart og praktisk hus som har mange muligheter for oppbevaring.

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det oppnåelig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart.

Serien består av ni husmodeller - deriblant Bamble - som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig.

Husene har ikke har noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsninger har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Våre BoSmart hus kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet fram en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Da kan du selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.

Vil du vite mer om Bamble eller et av våre andre BoSmart hus? Ta kontakt i dag!

FAKTA:
BYA: 132,7 m2
BRA: 92,3 m2
Sportsbod: 5,0 m2
Overbygget uteareal: 20,3 m2
P-rom: 87,0 m2
Største lengde: 12,6 m
Største bredde: 11,4 m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 3
Tegningsnummer: H122
last ned vår Nye BoSmart-katalog
Bla.i.BoSmart.katalogen