Bergsjø

Bjergsø - tradisjonshus for skrå tomt.

Med sitt romslige og originale design, er dette huset perfekt for den moderne familien!

Å finne det helt riktige huset kan være en vanskelig oppgave, spesielt når huset skal bygges på en skrå tomt. Hos Blink Hus har vi et flott utvalg av hus for skrå tomter – og en av disse er Bjergsø.

Moderne design
Bjergsø er et hus for deg som liker et stilrent design og eksklusivt uttrykk. Det imponerende vinduspartiet gir dette huset et moderne uttrykk og et fantastisk lysinnslipp.

Stor og delvis overbygd terrasse
Husets terrasser gir deg utearealer på begge sider av huset med adgang fra første etasje. Her kan du invitere ut gjester og familie til grilling på sommerkvelder og nyte vakre solnedganger året rundt. Med en delvis overbygd terrasse på husets ene side, får du dessuten ly mot regn og skygge når det er varmt.

Arealeffektiv planløsning
I husets underetasje er det en flott gang hvor du kan sette opp en skikkelig garderobe. I forlengelse av gangen er det en stue som har utallige anvendelsesmuligheter. Her er det bare fantasien som setter grenser.

I tillegg har underetasjen et soverom og to store boder med plass til oppbevaring av skiutstyr og mye mer.

I husets første etasje finner du to soverom, bad, kjøkken og en stor stue på 33,1 m2. Her er det god plass for koselige middager, spill- og filmkvelder.

Er du interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Bergsjø.

BYA: 151,7m2
BRA bolig: 181,9m2
Garasje: 18,5m2
Sport: 5,4m2
Overbygget uteareal: 25,8m2
P-rom: 162,5m2
Største lengde: 16,0m
Største bredde: 9,4m
Type tomt: Skrå
Antall soverom: 3
Passer for skrå tomter